Γάμος αλά ελληνικά 3: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ χωρίς τον Αλέξη Γεωργούλη - Τι θα γίνει με τη συμμετοχή του (βίντεο)

Θα είναι τελικά;

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για την ταινία «Γάμος αλά ελληνικά», όπου η Νία Βαρντάλος επιστρέφει για τρίτη φορά ως «Τούλα Πορτοκάλος».

Το τρέιλερ είναι απολαυστικό, με τις περισσότερες σκηνές να έχουν γυριστεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα!


Ωστόσο, αυτό που κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον όσων το παρακολούθησαν ήταν η απουσία του ηθοποιού και ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με καταγγελίες για τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Δείτε το τρέιλερ

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλέξης Γεωργούλης και η Νία Βαρντάλος διατηρούν φιλικές σχέσεις και είχαν συμπρωταγωνιστήσει το 2009 στην ταινία «Έρωτας αλά Ελληνικά».

Διαβάστε ακόμη: Εκλογές 2023: H απάντηση της Χρονοπούλου για τον Γεωργούλη - Παρέμβαση υποστήριξης της χήρας του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είχε πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στην Νία Βαρντάλος, ωστόσο πλέον το όνομά του απουσιάζει και από το cast της ταινίας που δημοσιεύει η ιστοσελίδα IMDB.

Όπως θα δείτε στο τρέιλερ, ο Αλέξης Γεωργούλης είναι «εξαφανισμένος» από το τρέιλερ, ενώ υπάρχει περίπτωση να μην τον δούμε ποτέ στην ταινία.

Μέχρι στιγμής βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό τι θα γίνει με τη συμμετοχή του Αλέξη Γεωργούλη στην εν λόγω ταινία κι αν θα αντικατασταθεί από κάποιον άλλο ηθοποιό, μιας και όπως αναφέραμε παραπάνω, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σε κάθε περίπτωση, σε περίπτωση που οι παραγωγοί της ταινίας αποφασίσουν να αντικαταστήσουν τον Αλέξη Γεωργούλη, πολύ μεγάλο μέρος της ταινίας θα πρέπει να γυριστεί ξανά, κάτι που σημαίνει ότι θα πάει πολύ πίσω η πρεμιέρα της ταινίας, ενώ και το κόστος θα αυξηθεί κατακόρυφα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ