58 εκατ. iPhone θα πουληθούν ως το τέλος του 2013! Α ρε γλέντια για την Apple!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Apple, η εταιρεία είναι σε θέση να πουλήσει περί τις 58 εκατ. μονάδες από το iPhone 5 μέχρι το τέλος του έτους. Οι εκτιμήσεις  των οικονομικών αναλυτών αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει έσοδα για την Apple 36,2 δισ. δολαρίων από τις παραπάνω πωλήσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Apple, η εταιρεία είναι σε θέση να πουλήσει περί τις 58 εκατ. μονάδες από το iPhone 5 μέχρι το τέλος του έτους. Οι εκτιμήσεις  των οικονομικών αναλυτών αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει έσοδα για την Apple 36,2 δισ. δολαρίων από τις παραπάνω  πωλήσεις.

Το νέο iPhone 5 διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη από όλα τα προηγούμενα και κάποια ακόμη τεχνικά χαρακτηριστικά που το φέρνουν πρώτο στη λίστα των smart phones. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 5 iPhone θα κοστίσει 199 ή 299 ή 399 δολάρια, ανάλογα με το μέγεθος της μνήμης που περιέχει. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη για παραγγελίες από τις 14 Σεπτεμβρίου και προσγειώνεται στα ράφια των καταστημάτων στις 21 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Σιγκαπούρη και το Ηνωμένο Βασίλειο. Τη σκυτάλη παίρνουν στη συνέχεια  άλλες 22 χώρες από τις 28 Σεπτεμβρίου.

Συνολικά, η Apple έχει πουλήσει περισσότερα από 244 εκατ. μονάδες iPhone από το 2007 οπότε και έγινε το ντεμπούτο του και η συσκευή αυτή αντιπροσωπεύει τα 2/3 των κερδών της εταιρείας.

Πηγή: emea.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ