Παύλος Γκλύξμπουργκ: Γεύμα στο κέντρο της Αθήνας - Τι λέει για την υποδοχή του Καρόλου στη στέψη & το σπίτι στην Ελλάδα (βίντεο)

Ο πρίγκιπας Παύλος με τη μητέρα του, βασίλισσα Άννα Μαρία επέστρεψαν στην Ελλάδα.

Λίγες ώρες μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα, ο πρίγκιπας Παύλος με τη μητέρα του, βασίλισσα Άννα Μαρία επέστρεψαν στην Ελλάδα. Έκτοτε, ο πρωτότοκος γιος του αείμνηστου βασιλιά Κωνσταντίνου και της βασίλισσας Άννας Μαρίας, βρίσκεται στην ελληνική πρωτεύουσα. Η κάμερα του «Πρωινού» συνάντησε τον Παύλο κατά την άφιξή του σε εστιατόριο στην περιοχή Χίλτον.

 

 

 

 

Όταν ρωτήθηκε για την παρουσία του στη στέψη του Καρόλου και της Καμίλα, τόνισε: «Ηταν πολύ όμορφα. Μας υποδέχτηκε πολύ καλά ο βασιλιάς. Είμαστε δεμένη οικογένεια και μας τίμησε ζητώντας μας να έρθουμε στη στέψη. Ήταν κάτι πολύ όμορφο».

«Έχει βαφτίσει και την κόρη σας», του είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής. «Την κόρη μου και τον αδερφό μου. Την κόρη μου στην Κωνσταντινούπολη».

 

 

Θα μείνει στην Ελλάδα; «Όπως σας έχω πει πηγαινόερχομαι συχνά. Ήμουν εδώ αυτή την εβδομάδα. Θα ξαναφύγω. Ο γιος μου αποφοιτά από το πανεπιστήμιο και θα είμαι εκεί. Τα άλλα παιδιά από τα σχολεία και θα είμαι μακριά τον Ιούνιο αλλά θα ξαναγυρίσω. Και από Σεπτέμβριο θα με βλέπετε πολύ συχνά. Η μητέρα μου δεν μπορεί να πάει πουθενά. Εδώ είναι το σπίτι της. Και εμένα εδώ σπίτι μου θα είναι. ‘Εχω και εργασίες στη Νέα Υόρκη αλλά με τραβάει πολύ η Αθήνα», είπε στην κάμερα του «Πρωινού».

Διαβάστε ακόμη: Παύλος Γκλύξμπουργκ: «Χρόνια πολλά Ελλάδα… Δύναμη, Ευημερία, Σεβασμό» έγραψε στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου - Δείτε τις φωτό που ανέβασε

Για την ενασχόλησή του με το ίδρυμα του πρίγκιπα Καρόλου Prince Trust, δήλωσε: «Εγώ ασχολούμαι με το Prince’s Trust. Εγώ ασχολούμαι και βοηθώ παιδιά να βρουν τις δουλειές τους».

Για το πού ζει όταν έρχεται στην Αθήνα, ο πρίγκιπας Παύλος είπε: «Έχω κάπου να μείνω αυτή τη στιγμή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ