Ο Τόλης Βοσκόπουλος & ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σε υπέροχη vintage φωτό με τον Γιάννη Βογιατζή - Θυμούνται η Άντζελα Γκερέκου & ο εγγονός του ηθοποιού

Τον αποχαιρετούν μέσα από τα social media...

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του τραγουδιστή Γιάννη Βογιατζή σε ηλικία 89 ετών, ο οποίος τον τελευταίο μήνα νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, καθώς έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Διαβάστε ακόμη: Ο Γιάννης Βογιατζής, στον "ουρανό μ' αστέρια" όπως τραγουδούσε: Πέθανε ο σπουδαίος ερμηνευτής με τη βελούδινη φωνή (βίντεο)

Από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος του οι Έλληνες καλλιτέχνες με αναρτήσεις ή δηλώσεις τους τον αποχαιρετούν με αγάπη.

Η Άντζελα Γκερέκου επέλεξε κι εκείνη με τη σειρά της να πει το δικό της «αντίο» στον Γιάννη Βογιατζή, ο οποίος υπήρξε στενός φίλος του Τόλη Βοσκόπουλου.

«Αντίο αγαπημένε Γιάννη μας.. με την γεμάτη μελωδία μαγική σου φωνή.. άφησες το δικό σου στίγμα στο ελληνικό πεντάγραμμο και στη "χρυσή εποχή" του ελληνικού κινηματογράφου...δεν σας ξεχνάμε... τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του», έγραψε η Άντζελα Γκερέκου στα social media.

Να υπευθυμίσουμε ότι στη συνέντευξη της στο Κοίτα τι έκανες με τη Σεμίνα Διγενή δήλωσε ότι είδε για πρώτη φορά τον Τόλη Βοσκόπουλο από κοντά όταν έπαιζε στη παράσταση Τραγούδα θεατρίνε μαζί με τον πατέρα της μόλις είχαν έρθει από την Κέρκυρα. Το 1995 γνώρισε τον Τόλη Βοσκόπουλο στο On the Rocks στην Βάρκιζα, ήταν ένα από τα λίγα άτομα που είχε μπει στο καμαρίνι του. Μετά από ένα χρόνο σχέσης παντρεύτηκαν στις 2 Αυγούστου 1996 στην Κέρκυρα με πολιτικό γάμο.

Το 2001 απέκτησαν την κόρη τους, τη Μαρία.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τη σειρά του ανέβασε μία vintage φωτογραφία με τον παππού του και τον Γιάννη Βογιατζή. 

Διαβάστε ακόμη: Let it snow: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μια χιονισμένη μέρα της δεκαετίας του 50 - Vintage pic

"Γιάννη μας... Ο Γιάννης Βογιατζής με τη βελουδινη φωνή, έφυγε σήμερα.", έγραψε στη λεζάντα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ