Το styling της Καινούργιου για τη συνέντευξη με τον Μητσοτάκη - Blue-black κοστούμι παρουσιάστριας ειδήσεων, χαλαρό ponytail & διακριτικό μακιγιάζ

Δείτε το outfit της...

Mια διαφορετική συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της τηλεόρασης του Alpha, στην παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI

Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε περισσότερο στα κοινωνικά θέματα. Σημειώνεται ότι η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε σε έναν χώρο που στηρίζει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και γι' αυτόν τον λόγο ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Χαίρομαι όταν βλέπω νέες γυναίκες να κάνουν το βήμα να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Δείτε εδώ όλη την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Έχουμε ήδη πολλές ιστορίες από επιχειρήσεις που ιδρύθηκαν από γυναίκες και έσπασαν ταμπού δεκαετιών».

Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι υπάρχει απόσταση στις αμοιβές και οι γυναίκες δεν αμείβονται το ίδιο με τους άνδρες. «Η ανεργία όμως μειώνεται -είπε- και θα αναζητούμε όλο και περισσότερο δυναμικό».

«Θα ήθελα να έχω περισσότερες γυναίκες συνεργάτιδες και στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο θα υπάρχει μεγαλύτερη γυναικεία εκπροσώπηση. Θα ήθελα και στη Βουλή, αλλά αυτό θα το αποφασίσουν οι ψηφοφόροι», είπε όσον αφορά στην ισότιμη εκπροσώπηση των γυναικών σε χώρους δουλειάς αλλά και στην πολιτική.

Το outfit της Κατερίνας Καινούργιου

Για τις ανάγκες της συνέντευξης η Κατερίνα Καινούργιο έκανε μια άψογη επιλογή. 

Συγκεκριμένα φόρεσε ένα blue black γυναικείο κοστούμι, το οποίο συνδύασε με nude γόβες. Έπιασε τα μαλλιά της σε μια χαμηλή και χαλαρή αλογοουρά, ενώ το μακιγιάζ της, ήταν πιο διακριτικό , απ΄ότι μας έχει συνηθίσει. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ