Με κορωνοϊό η Τζένη Μελιτά και τα ... παρατράγουδα της Eurovision - Δείτε το βίντεο με τον Αδάμ Τσαρούχη

Λίγες μέρες αφού επέστρεψε από το Λίβερπουλ...

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος εμφανίστηκε μόνος του στην έναρξη της εκπομπής "Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν" της Τετάρτης 17 Μαΐου, μιας και η Τζένη Μελιτά κόλλησε κορονοϊό λίγες μέρες μετά την επιστροφή της από το Λίβερπουλ και τη Eurovision.

 

 

Και ενώ το καθιερωμένο σκετσάκι του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά να μεταδόθηκε κανονικά στην αρχή της εκπομπής, ο παρουσιαστής εμφανίστηκε μόνος στη συνέχεια, αποκαλύπτοντας ότι η συμπαρουσιάστριά του έχει κολλήσει κορονοϊό!

 

 

Διαβάστε ακόμη: Η θερμή υποδοχή του Φώτη στην Τζένη μετά την επιστροφή της από το Λίβερπουλ! - Το φαγητό που ζήτησε η παρουσιάστρια (βίντεο)

"Καλησπέρα σας. Ωραίο αυτό τώρα. Ήρθε πάλι ο μαγκούφης. Τι να κάνω παιδί μου τώρα; Κοιτάξτε να δείτε. Η Τζένη έκανε τις ρομπίτσες της, έφυγε κι έχει ένα Covid το οποίο… έφερε (σ.σ. από τη Eurovision). Οπότε την έχουμε στο σπίτι της να ησυχάσει."

Τα παρατράγουδα της eurovision

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε ο Αδάμ Τσαρούχης. Ο γνωστός τραγουδιστής, που πριν από 2 χρόνια συμμετείχε στην κριτική επιτροπή της Ελλάδας για τη Eurovision, σχολίασε τις φετινές συμμετοχές του Victor Vernicos και του Andrew Lambrou, ενώ απάντησε και στο σχόλιο του Φώτη Σεργουλόπουλου για την αμεροληψία της επιτροπής στη βαθμολογία.

«Θεωρώ ότι η φετινή ελληνική συμμετοχή ήταν αδύναμη. Το παιδί ήταν 16 χρονών, είναι άδικο να πέσουμε επάνω του να τον φάμε. Θα το θεωρούσα πιο δίκαιο να πήγαινε στη Junior Eurovision, να συναγωνιστεί με συνομήλικούς του», σχολιάζει ο Αδάμ Τσαρούχης.

«Είναι ένας βαθμός που δε μπορώ να δικαιολογήσω. Δεν υστερούσε ούτε ερμηνευτικά, ούτε φωνητικά, ούτε σκηνικά. Για μένα ήταν μία άψογη συμμετοχή, άνετα στα 5 πρώτα», προσθέτει για την Κύπρο.

«Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλει να πει ο Φώτης Σεργουλόπουλος πίσω από αυτή τη δήλωση. Οι επιτροπές ψηφίζουν υπό μυστικότητα, δεν υπάρχει καμία γραμμή από την ΕΡΤ, πηγαίνουμε καθαρά με το δικό μας κριτήριο. Άλλωστε, υπάρχει και συμβολαιογράφος από τη Eurovision που ελέγχει τι γίνεται», επισημαίνει στη συνέχεια ο Αδάμ Τσαρούχης.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής τονίζει: «Διαφωνώ με τον Φώτη, γιατί στη δική μου περίπτωση το 2021 δεν υπήρχε κάποια κατεύθυνση προς ένα αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ