Αγίου Πνεύματος εκδρομή στα Κύθηρα: 4 ημέρες / 3 νύχτες - Απόδραση σ' ένα εκλεπτυσμένο, ατμοσφαιρικό νησί με έντονη προσωπικότητα

Μη χάσετε αυτην την ευκαιρία!

Τα Manessis Travel έχουν να μας προτείνουν ένα υπέροχο ταξίδι!

4 ημέρες Κύθηρα - Καψάλι - Λιβάδι - Μυλοπόταμος - Μητάτα - Ποταμός - Αγία Πελαγία - Αβλέμονας - Νεάπολη. Διαμονή στο μοναδικό KYTHEA RESORT 4* Sup. στα Κύθηρα με ημιδιατροφή. 

Οι αναχωρήσεις είναι: 2/6

Πληροφορίες πακέτου

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ΜΕΡΑ
Aθήνα - Νεάπολη - Κύθηρα
Πρωινή αναχώρηση από την Αθήνα με κατεύθυνση τη Νεάπολη, περνώντας από Τρίπολη και Σπάρτη, Νεάπολη απ’ όπου και θα σαλπάρουμε για τα μαγευτικά Κύθηρα. Άφιξη στην Αγία Πελαγία και στο ξενοδοχείο μας Kythea Resort 4*. Τακτοποίηση στα άνετα και πολυτελή δωμάτια του και το βράδυ δείπνο.

2η ΜΕΡΑ
Χώρα - Καψάλι - Λιβάδι
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και σήμερα η μέρα μας ξεκινά με την επίσκεψη μας στην όμορφη Χώρα, πρωτεύουσα του νησιού, με το έντονο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, το μεσαιωνικό κάστρο κ.ά. Κατηφορίζοντας θα γνωρίσουμε το φιλόξενο Καψάλι. Συνεχίζοντας θα κατευθυνθούμε στο Λιβάδι και το Κάτω Λιβάδι όπου θα δούμε την Παναγία Κοντολετού, το Βυζαντινό Μουσείο, την εκκλησία της Αναλήψεως και στη θέση Κατούνι την πέτρινη γέφυρα κτισμένη επί Αγγλοκρατίας το 1822. Έντονες θύμησες από το παρελθόν και τελειώνουμε με την επίσκεψη μας στον Άγιο Θεόδωρο προστάτη του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ δείπνο.

3η ΜΕΡΑ
Μυλοπόταμος - Μητάτα - Ποταμός
Μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για τον παραδοσιακό Μυλοπόταμο σε μια από τις ωραιότερες τοποθεσίες του νησιού, με τα ωραία ταβερνάκια και τους νόστιμους μεζέδες των Κυθήρων. Τα αγέρωχα πλατάνια και η τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική του χωριού, θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή. Εδώ θα θαυμάσουμε και τον καταρράκτη Νεράιδα ή αλλιώς Φόνισσα, εφόσον οι συνθήκες του δρόμου το επιτρέπουν. Συνεχίζουμε για το πιο πράσινο χωριό του νησιού, τα Μητάτα και μετά για το χωριό Ποταμό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ δείπνο.

4η ΜΕΡΑ
Αγία Πελαγία - Αβλέμονας - Νεάπολη – Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και κατευθυνόμαστε προς το παραθαλάσσιο χωριό Αβλέμονας με τους μικρούς του κολπίσκους και το μικρό Ενετικό Κάστρο όπου δημιουργούν ένα απίστευτα γοητευτικό φυσικό σκηνικό. Στη συνέχεια οδεύουμε για το λιμάνι της Νεάπολης, επιβίβαση στο πλοίο και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ