Περήφανες royal μαμάδες! Χαρές για τη βασίλισσα Λετίτσια & τη βασίλισσα Μαξίμα καθώς οι κόρες τους αποφοίτησαν από το κολλέγιο

Δείτε τις οικογενειακές τους φωτογραφίες...

Δύο βασιλικές οικογένειες έχουν λόγο να γιορτάζουν, καθώς οι πριγκίπισσες Λεονόρ της Ισπανίας και Αλεξία της Ολλανδίας, 'εφτασαν στο τέλος των εξετάσεών τους και την αποφοίτησή τους από τα κολέγια στα οποία σπούδαζαν.

Οι πριγκίπισσες, ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις τους και αποφοίτησαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, με τους λογαριασμούς των βασιλικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να επιβεβαιώνουν τα χαρμόσυνα νέα.

Η βασίλισσα Λετίθια και ο βασιλιάς Φελίπε, μαζί με την κόρη τους, την ινφάντα Σοφία, βρέθηκαν στην αποφοίτηση της Λεονόρ από το UWC Atlantic College στη νότια Ουαλία.

Σε μια σειρά φωτογραφιών που μοιράστηκαν στο διαδίκτυο η Λετίθια, ο Φελίπε και η Σοφία πόζαραν με την πριγκίπισσα Λεονόρ, η οποία κρατούσε με υπερηφάνεια το πιστοποιητικό αποφοίτησής της, ενώ φορούσε ένα όμορφο κόκκινο φόρεμα.

Μια άλλη φωτογραφία έδειχνε τη Λετίσια, η οποία ήταν πανέμορφη, με ένα λευκό κοστούμι, να βγάζει selfies με την οικογένειά της καθώς γιόρταζαν την περίσταση.

Η λεζάντα της ανάρτησης έγραφε: "Ο βασιλιάς, η πριγκίπισσα της Αστούριας και η ινφάντα Σοφία, μετά την τελετή αποφοίτησης της πριγκίπισσας της Αστούριας στο UWC Atlantic College of Wales, το εκπαιδευτικό ίδρυμα όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο International Baccalaureate".

Image

Η πριγκίπισσα Αλεξία, η οποία σπούδασε στο ίδιο σχολείο, συνοδευόταν από τους γονείς της, τη βασίλισσα Μαξίμα και τον βασιλιά Βίλεμ-Αλεξάντερ, καθώς γιόρταζε την επέτειο. Η Alexia ήταν υπέροχη με το λευκό της κοστούμι, ενώ η Maxima φορούσε ένα παρόμοιο σε καφέ χρώμα.

Η λεζάντα στην ανάρτηση έγραφε: "Η πριγκίπισσα Αλεξία ολοκλήρωσε τις εξετάσεις του Διεθνούς Απολυτηρίου στο United World College of the Atlantic. Σήμερα το σχολείο σηματοδοτεί το τέλος της εξεταστικής περιόδου με τον παραδοσιακό εορτασμό των αποφοίτων. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένονται στις αρχές Ιουλίου".

Παρόλο που η Leonor έχει πλέον τελειώσει τις εξετάσεις της, δεν θα έχει πολύ χρόνο για ξεκούραση, καθώς τον Μάρτιο επιβεβαιώθηκε ότι η έφηβη θα ξεκινήσει τριετή στρατιωτική εκπαίδευση από τον Αύγουστο.

Η Leonor θα ξεκινήσει την εκπαίδευσή της στη Γενική Στρατιωτική Ακαδημία της Σαραγόσα και θα ακολουθήσει ένα έτος στο ναυτικό. Θα ολοκληρώσει το τρίτο και τελευταίο έτος της στρατιωτικής της εκπαίδευσης στη Γενική Αεροπορική Ακαδημία.

Από την άλλη δεν είναι ακόμα σαφές τι θα κάνει η Αλεξία τώρα που τελείωσε τις σπουδές της, αλλά το να περνάει χρόνο με τους γονείς της θα είναι πιθανότατα στην κορυφή της ατζέντας της, αφού έχασε αρκετές οικογενειακές στιγμές όσο έλειπε για σπουδές στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ