Η χειρονομία του Λάκη Λαζόπουλου για τις δηλώσεις του Γιώργου Κατρούγκαλου: «Πήρε κι ένα εικοσάρι τώρα» (βίντεο)

Ο Λάκης Λαζόπουλος, ως «Γύφτος» έδωσε το δικό του σατιρικό σχόλιο για την εκλογική διαδικασία, μόνο που κάποια στιγμή ξεχάστηκε πως βρισκόταν live στον τηλεοπτικό αέρα και προχώρησε σε μια, όχι και τόσο… ευγενική χειρονομία.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια της πολιτικής εκπομπής για τις εκλογές 2023 στον Ant1 έδωσε πάσα στον «Γύφτο» από το «Αλ Τσαντίρι» προκειμένου να σχολιάσει το αποτέλεσμα που έβγαλαν οι κάλπες. Ο Λάκης Λαζόπουλος, ως «Γύφτος» έδωσε το δικό του σατιρικό σχόλιο για την εκλογική διαδικασία, μόνο που κάποια στιγμή ξεχάστηκε πως βρισκόταν live στον τηλεοπτικό αέρα και προχώρησε σε μια, όχι και τόσο… ευγενική χειρονομία.

«Το βασικό είναι ότι ο μουγγός μίλησε κι εκείνο που είπε είναι ότι «μεταξύ των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Ο Μητσοτάκης θέλει τετραετία μόνος του, ο Ανδρουλάκης δεν θέλει γιατί και οι δύο μαζί θα ροκανίζουν ο ένας τον άλλον, γι’ αυτό είπε ο Ανδρουλάκης ούτε Τσίπρα ούτε Μητσοτάκη γιατί κάτι ήξερε. Επίσης, ο Ανδρουλάκης θέλει να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση. Επίσης, ο Τσίπρας θέλει μια τετραετία να ξεμαλλιαστούν, μέχρι τις 25 Ιουνίου πρέπει να αλλάξει ομάδα γιατί με την ομάδα αυτή δεν μπορεί να πάει», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Ο Μητσοτάκης, καλώς ή κακώς, βγήκε πρώτος και πρέπει να το δεχτούμε, να του δώσουμε και συγχαρητήρια. Όπως και στον κ. Ανδρουλάκη» τόνισε ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Κατρούγκαλου που προκάλεσαν αντιδράσεις.

 

 

«Ο κος Κατρούγκαλος είπε ότι θα βάλει 20% φόρο, πήρε κι ένα εικοσάρι τώρα… Άντε γεια μας» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και συνόδευσε την τοποθέτησή του με χειρονομία και ανάταση του μεσαίου δαχτύλου του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ