Στηβ Κακέτσης: Το τελευταίο "αντίο" λένε σήμερα στο γνωστό επιχειρηματία - Συντετριμμένη η πρώην σύζυγος του, Κατιάνα Μπαλανίκα (φωτό - βίντεο)

Είχε καλύψει το πρόσωπο της....

Τελείται αυτή την ώρα η κηδεία του Στηβ Κακέτση ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη σε ηλικία 73 ετών. Συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία στο Νεκροταφείο Παπάγου.

Η πρώην σύζυγος του Στηβ Κακέτση, Κατιάνα Μπαλανίκα και ο γιος τους Ασημάκης Κακέτσης βρίσκονταν από νωρίς στο Κοιμητήριο Παπάγου.

Διαβάστε ακόμη: Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης: Η «Νεράιδα», η «καταστροφή» & οι γυναίκες της ζωής του - Ποιός ήταν ο άνθρωπος που σημάδεψε τη νυχτερινή Αθήνα (βίντεο)

Στο πλευρό τους τραγουδιστές που είχαν συνεργαστεί στην πορεία τους με τον Στηβ Κακέτση, φίλοι, ηθοποιοί και επιχειρηματίες. Ανάμεσά τους ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, η Κάτια Δανδουλάκη.

Ο επιχειρηματίας το τελευταίο διάστημα είχε ταλαιπωρηθεί από την υγεία του. Πριν από περίπου έναν μήνα είχε υποστεί εγκεφαλικά επεισόδια. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, καθώς παρουσίασε πολυοργανική ανεπάρκεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ