Ποια πέντε ζώδια δείχνουν απρόσιτα, αλλά θέλουν την προσοχή σου - Μη βιαστείς να τα κρίνεις

Δεν είναι αυτό που δείχνουν

Κάποια ζώδια, ας πούμε ότι δεν επικοινωνούν με τον ίδιο τρόπο, όπως κάποια άλλα και παρ' όλο που επιθυμούν να γίνουν κατανοητά και να κερδίσουν την συμπάθεια των ακροατών τους, δεν τα καταφέρνουν. Μπορεί να φταίει το παρουσιαστικό τους αλλά αν ψάξουμε λίγο κάτω από την επιφάνεια, θα διαπιστώσουμε ότι τις περισσότερες φορές τα φαινόμενα απατούν.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που σύμφωνα με το astrology.gr, η εμφάνιση και η συμπεριφορά τους τα κάνει να φαίνονται απρόσιτα ή απόμακρα, ενώ έχουν ανάγκη την προσοχή, το ενδιαφέρον και τη συμπάθειά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι περισσότεροι που συναντούν έναν Ιχθύ σχηματίζουν την εντύπωση ότι είναι τόσο εύθραυστος που μπορεί ανά πάσα στιγμή να διαλυθεί σε κομματάκια. Η αλήθεια είναι ότι οι Ιχθύες έχουν έναν πολύ ισχυρό εσωτερικό πυρήνα και δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα, αν δεν το θέλουν πραγματικά.

Επειδή είναι συμπονετικοί και ανιδιοτελείς, οι άλλοι μπορεί να πιστεύουν ότι θα αφήσουν τον οποιοδήποτε να τους πατήσει, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Μπορεί να φαίνονται σαν να έχουν χαθεί μέσα στην φαντασία τους, όμως είναι οξυδερκείς και ξέρουν ακριβώς τι συμβαίνει.

Δείξε κατανόηση στη μεταβλητότητα του χαρακτήρα τους, δώσε τους αγάπη χωρίς όρια και η απέραντη ευαισθησία τους θα βγει στην επιφάνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επειδή οι Σκορπιοί έχουν έντονη προσωπικότητα, οι άνθρωποι τείνουν να πιστεύουν ότι είναι αρνητικοί και απαισιόδοξοι. Η αλήθεια είναι ότι έχουν και μια ελαφριά πλευρά στην προσωπικότητά τους, όπως όλοι οι άνθρωποι. Διαθέτουν φανταστική αίσθηση του χιούμορ, ενώ συχνά είναι ευχάριστοι και μπορούν να σου φτιάξουν το κέφι.

Έχουν μεν την έφεση να εμβαθύνουν σε όλες τις καταστάσεις, αλλά αυτό ισχύει και για τις χαρούμενες και ευτυχισμένες πτυχές της ζωής. Μπορεί να κρύβουν τα συναισθήματά τους, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διαθέτουν μια ολόκληρη γκάμα συναισθημάτων.

Εάν προσεγγίσεις τον Σκορπιό με απόλυτη ειλικρίνεια και χωρίς φόβο, θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις την πλούσια και συγκλονιστική ψυχή του!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όλοι οι Υδροχόοι κάποιες φορές εξοργίζουν τους ανθρώπους και μάλιστα χωρίς προφανή λόγο. Πράγματι, μπορεί να έχουν ψυχρή, αγενή ή και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά απέναντι σε άτομα ή καταστάσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι συχνά νιώθουν κοινωνικά αμήχανοι και απλώς δεν ξέρουν πώς να φερθούν.

Πολλοί πιστεύουν ότι οι Υδροχόοι είναι ανθεκτικοί και ότι δεν έχει σημασία το τι τους λες ή τους κάνεις, επειδή αδιαφορούν για τα πάντα. Κι όμως μπορεί να δείχνουν ότι δεν τους νοιάζει, αλλά αυτό δεν ισχύει. Απλώς, μερικές φορές μπορεί να πάθουν γλωσσοδέτη ή «να κολλήσει το μυαλό τους», ακριβώς επειδή δεν έχουν τον τρόπο να επικοινωνήσουν τη σκέψη και τις επιθυμίες τους. Δεν θέλει και πολύ λοιπόν το να αποκτήσουν τη φήμη του… απροσάρμοστου.

Αν καταφέρεις πάντως να προσεγγίσεις τον «απλησίαστο» Υδροχόο και να του δώσεις το είδος της προσοχής και της αγάπης που του ταιριάζει, θα ζήσεις μαγικές εμπειρίες μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι Αιγόκεροι έχουν την κακή φήμη ότι είναι μανιακοί με τη δουλειά, χωρίς χιούμορ και μάλλον… μονόχνωτοι. Η αλήθεια είναι ότι το σοβαρό ύφος τους, καθώς και η αυστηρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν το κάθε τι είναι ό,τι πρέπει για να βγάλουν προς τα έξω την εικόνα του… παγόβουνου.  

Μάλιστα, οι περισσότεροι νομίζουν ότι οι Αιγόκεροι δεν ενδιαφέρονται για το σεξ, αλλά ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Επιπλέον, είναι άτομα που μπορούν να γίνουν ξεκαρδιστικά, τους αρέσει να βρίσκονται ανάμεσα σε κόσμο και σίγουρα έχουν μια άτακτη και παιχνιδιάρικη πλευρά.

Αν προσαρμοστείς λίγο στις βασικές αρχές ενός Αιγόκερω, που έχουν να κάνουν κυρίως με την κοινωνική εικόνα του, τότε θα ανακαλύψεις ότι πίσω από αυτό το σοβαροφανές άτομο κρύβεται ένα ολόκληρο… περιβόλι. Αγάπησέ τον και δεν θα χάσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πιο συχνή παρανόηση για τους Διδύμους είναι ότι είναι διπρόσωποι, ψεύτες και λένε στους άλλους αυτό που θέλουν να ακούσουν, προκειμένου να τους χειραγωγήσουν. Επίσης, λέγεται ότι φοράνε πάντα μια μάσκα και δεν είναι ποτέ αληθινοί ή ειλικρινείς.

Στην πραγματικότητα, οι Δίδυμοι ψεύδονται σπανίως, εκτός αν πρόκειται για κάποιο ανώδυνο ψέμα, και είναι πολύ έντιμοι όχι μόνο με τα λόγια τους αλλά και με τη συμπεριφορά τους. Οι Δίδυμοι είναι μεν οι διασκεδαστικοί, έξυπνοι άνθρωποι που όλοι γνωρίζουμε, αλλά παράλληλα πατάνε γερά στη γη και είναι πάντα εκεί για τους άλλους. Αν τους γνωρίσεις καλά, θα διαπιστώσεις ότι είναι πολύ πιο αξιόπιστοι και υπεύθυνοι απ’ όσο νομίζει ο περισσότερος κόσμος.

Στην περίπτωση πάντως που θα καταφέρεις να προσεγγίσεις συναισθηματικά αυτό το κατά τα άλλα εγκεφαλικό ζώδιο, ο πλούτος των συναισθημάτων του και η ανάγκη του για κατανόηση και τρυφερότητα θα σε εκπλήξουν!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ