Κάννες 2023: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ρόμπερτ Ντε Νίρο με την σύντροφό του μετά την γέννηση της κόρης τους (φωτό)

 Η κόρη τους Gia Virginia Chen De Niro γεννήθηκε στις 6 Απριλίου με βάρος 3,9 κιλά και είναι το έβδομο παιδί του ηθοποιού.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Robert De Niro) και η σύντροφός του Τίφανι Τσεν (Tiffany Chen) έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης τους το σαββατοκύριακο στις Κάννες.

Το ζευγάρι παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας «Killers of the Flower Moon» στην οποία ο Ντε Νίρο πρωταγωνιστεί, μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές και τον διάσημο σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορσέζε.

 

 

 

Δείτε επίσης: Robert De Niro: Μας δείχνει για πρώτη φορά τη νεογέννητη κορούλα του - Τι όνομα θα δώσει στο 7ο παιδάκι του; (φωτό - βίντεο)

Μετά την προβολή της ταινίας διάρκειας 3 ωρών και 26 λεπτών το κοινό επιφύλαξε την πιο θερμή υποδοχή τόσο στους πρωταγωνιστές όσο και στον θρυλικό σκηνοθέτη.

Αμέσως μετά την πρεμιέρα ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι στο πάρτι του Vanity Fair x Prada στο Hotel du Cap-Eden-Roc στη Γαλλία.

 

 

 

Σύμφωνα με το People ο ηθοποιός επέλεξε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι ενώ η σύντροφός του μαύρο μεταλιζέ φόρεμα, ασορτί σακάκι και σκούρα γυαλιά ηλίου.

Σημειωτέον η κόρη τους Gia Virginia Chen De Niro γεννήθηκε στις 6 Απριλίου με βάρος 3,9 κιλά και είναι το έβδομο παιδί του ηθοποιού.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ