Ποια είναι η Ayesha Shand, η αγαπημένη ανιψιά της βασίλισσας Camilla; - Η χιουμοριστική ανάρτηση της στη στέψη του Καρόλου (φωτό)

Μία διακριτική παρουσία...

Είναι δίκαιο να πούμε ότι η Ayesha Shand είχε παραμείνει στη σκιά μέχρι τώρα. Όμως η στέψη της θείας της Καμίλα έριξε ξαφνικά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της… Ειδικά αφού η βασίλισσα είναι βαθιά δεμένη με την λατρεμένη ανιψιά της.

Ενώ περίμενε την έναρξη της τελετής στέψης του Βασιλιά Καρόλου και της Βασίλισσας Καμίλα κάτω από τα θησαυροφυλάκια του Γουέστμινστερ στις 6 Μαΐου 2023, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της ανάμεσα στην εκκλησία, με αυτό το χιουμοριστικό σχόλιο: «Τα πέντε δευτερόλεπτα της φήμης μου και η σοβαρή μου στάση».

Γεννημένη το 1995, η Ayesha - της οποίας το πρώτο όνομα αραβικής προέλευσης σημαίνει "ελπίδα" - είναι η μοναχοκόρη του Mark Shand, αδερφού της Camilla, και της συζύγου του, της πρώην Γαλλίδας ηθοποιού Clio Goldsmith. Μεγαλωμένη στη Ρώμη, επέστρεψε στο Λονδίνο το 2008, λίγο πριν οι γονείς της αποφασίσουν να χωρίσουν. Ήταν μόλις 19 ετών, στις 24 Απριλίου 2014, όταν ο πατέρας της πέθανε κατά λάθος, μετά από μια άτυχη πτώση, σε ηλικία 62 ετών. Ήταν υγγραφέας, οικολόγος και είχε ιδρύσει μια φιλανθρωπική οργάνωση, την Elephant Family, αφιερωμένη στη διάσωση των ινδικών ελεφάντων. 

Διαβάστε ακόμη: Τι δείχνουν τα επίσημα πορτρέτα της βασιλικής οικογένειας - Η νέα «αδυνατισμένη» μοναρχία & ο βασιλιάς που ξέρει τι του γίνεται (φωτό)

«Όταν πέθανε, ασχολήθηκα πολύ περισσότερο γιατί ήθελα να συνεχίσω την κληρονομιά του, θα εκμυστηρευτεί η Ayesha σε μια συνέντευξη στο Tatler , το 2021. Όλη η δουλειά που έκανε ήταν τόσο σημαντική και ήθελα να βεβαιωθώ ότι θα συνεχιστεί». Αντιμέτωπη με τη δοκιμασία του πένθους, η Ayesha μπόρεσε να βασιστεί στην ενεργό υποστήριξη της θείας της, βασίλισσας Camilla, αλλά και του βασιλιά Charles, που είναι σήμερα συμπρόεδροι της Elephant Family. Δεν διστάζει, λοιπόν, να αποτίσει ένα ζωηρό φόρο τιμής στην Camilla: «Ήταν απίστευτη που ήταν εκεί για μένα και διατήρησε την κληρονομιά του πατέρα μου, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων».

Η ίδια ακολουθεί το ανθρωπιστικό παράδειγμα του Mark Shand δουλεύοντας ως πρεσβευτής για την Sanitation First, μια ένωση που στοχεύει στην ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα των φύλων, μέσω της βελτίωσης των συνθηκών προσαγωγής, πόσιμου νερού και υγιεινής στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Επαγγελματικά, η Ayesha, η οποία είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ιστορία της Τέχνης από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, έχει εργαστεί για πεντέμισι χρόνια στην Hauser & Wirth Art Gallery, Mayfair, όπου έχει για συνάδελφο και φίλη την πριγκίπισσα Eugenie . Τον Μάρτιο του 2023 προήχθη σε αναπληρώτρια διευθύντρια, υπεύθυνη για «ειδικά έργα». Τέλος, από την καρδιά, φαίνεται ότι γυρίζει την τέλεια αγάπη με τον Luigi Ambrosi, έναν ελκυστικό Ιταλό επιχειρηματία που ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση γαλακτοκομικών στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Η Ayesha και ο Luigi είναι ένα τέλειο ζευγάρι», επιβεβαιώνει ένας από τους συγγενείς τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ