Συνάντηση αστέρων! Μπέζος - Παπαδόπουλος στην προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς "Κάνε ότι κοιμάσαι''

Στο σινεμά Αμαρυλλίς.

Σοτ σινεμά Αμαρυλλίς έγινε η προβολή του τελευταίου συγκλονιστικού επεισοδίου του "Κάνε ότι κοιμάσαι", παρουσία όλων των συντελεστών της σειράς. 

Σε χαλαρό κλίμα οι πρωταγωνιστές και όλοι οι συντελεστές της δημοφιλούς σειράς της ΕΡΤ που κέρδισε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν κοινό και κριτικούς, παρακολούθησαν με τους δημοσιογράφους το "αιματοβαμμένο" και ανατρεπτικό φινάλε, σε μια ατμοσφαιρική βραδιά στον θερινό κινηματογράφο στην Αγία Παρασκευή.

​​​​​​

Στην αποκλειστική αυτή προβολή το «παρών» έδωσαν δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και συντελεστές της πολυσυζητημένης σειράς, ο σεναριογράφος Γιάννης Σκαραγκάς, οι σκηνοθέτες Αλέξανδρος Πανταζούδης και Αλέκος Κυράνης και ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας.

Η σειρά, όπως έχει γίνει γνωστό, θα συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν, με διαφορετική όμως υπόθεση, ενώ πολλοί από τους πρωταγωνιστές δεν αναμένεται να συνεχίσουν.

Ανάμεσα σε εκείνους που θα δούμε και την επόμενη χρόνια είναι -φυσικά- ο βασικός πρωταγωνιστής Σπύρος Παπαδόπουλος, αλλά και οι Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Δημήτρης Καπετανάκος, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Γιώργος Δεπάστας, Γεωργία Μεσαρίτη, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Βασίλης Ευταξόπουλος κ.α.

Στην προβολή βρέθηκε και ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος με την σύζυγό του Ναταλία Τσαλίκη. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ