Αυτή είναι η Kathryn η νταντά των πλουσίων: Ταξίδια Α' θέση, ιδιωτικός μπάτλερ, δώρο τσάντα Burberry & πρωτοχρονιά στις Μαλδίβες

Πλουσιοπάροχα δώρα και πολλά ακόμη...

Μια Βρετανίδα νταντά αποκάλυψε πώς ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο δουλεύοντας για οικογένειες δισεκατομμυριούχων. Μάλιστα, όπως είπε, πετούσε με ιδιωτικό τζετ και είχε τον δικό της μπάτλερ.

Η Kathryn Lord, 36 ετών, από το Kew, αποκάλυψε πώς ήταν πραγματικά η ζωή της όταν δούλευε για οικογένειες υψηλού στάτους, καθώς και μερικά από τα πλουσιοπάροχα δώρα που λάμβανε.

Η Kathryn άρχισε να εργάζεται ως νταντά ενώ σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Durham κάνοντας μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση.

Μιλώντας στο Fabulous, η Kathryn δήλωσε: «Εγγράφηκα σε πρακτορεία για νταντάδες, και λόγω του υψηλού επιπέδου των προσόντων μου, όσο περισσότερη εμπειρία αποκτούσα, τόσο περισσότερους ρόλους μού πρότειναν».

Η Kathryn, η οποία εξακολουθεί να εργάζεται ως νταντά με μερική απασχόληση, τώρα και είναι συγγραφέας του βιβλίου More to Organising, είπε ότι σύντομα την έστειλαν να εργαστεί για μερικές πολύ πλούσιες οικογένειες.

«Έχω δουλέψει για δικηγόρους, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, τραπεζίτες επενδύσεων και γιατρούς», πρόσθεσε η ίδια.

Μέρος του ρόλου περιλάμβανε τη φροντίδα των παιδιών των πλουσίων, όπου κι αν βρισκόταν η οικογένεια, είτε στο σπίτι είτε σε διακοπές.

Η Kathryn είπε ότι έμενε σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων και σε κομψές ιδιωτικές βίλες σε όλο τον κόσμο, σε προορισμούς όπως η Γαλλία, το Κέιπ Τάουν, η Ρωσία, η Γερμανία, η Μοζαμβίκη, η Ιταλία, η Ελβετία, το Άμστερνταμ και η Ίμπιζα.

Δύο από τις πιο απίστευτες ταξιδιωτικές εμπειρίες που είχε ήταν όταν πήγε σε ένα πολυτελές σαφάρι, αλλά και όταν πέρασε την παραμονή Πρωτοχρονιάς στις Μαλδίβες.

Η Kathryn πετούσε σε όλο τον κόσμο με την πρώτη θέση ή με ιδιωτικό τζετ σε πολυτελείς προορισμούς

Και συχνά δεν χρειαζόταν να κάνει οικονομία, προσθέτοντας: «Έχω πετάξει τόσο στην ιδιωτική όσο και στην πρώτη θέση. Δεν νομίζω ότι σκέφτηκα ποτέ ότι θα πετούσα πρώτη θέση ή ιδιωτική. Χαίρομαι που το έζησα. Ήπια σαμπάνια (με άδεια)!».

Τα πολυτελή δώρα των πλουσίων στην νταντά
Η νταντά είπε ότι, εκτός από το να έχει έναν πολύ πλούσιο τρόπο ζωής, έλαβε και μερικά πολυτελή δώρα από τις οικογένειες για τις οποίες εργάστηκε.

Κι αυτό ήταν επιπλέον των «εκατοντάδων ή χιλιάδων δολαρίων» που μπορούσαν να της δοθούν ως μπόνους.

Η Kathryn μοιράστηκε μερικά από αυτά: «Για κάποια γενέθλια, μια οικογένεια με άφησε να μείνω στο ρετιρέ τους στη Νέα Υόρκη μαζί με έναν φίλο και μου έδωσε εισιτήρια για την πρώτη σειρά στο Μπρόντγουεϊ. Πολλές οικογένειες μου πλήρωσαν μασάζ». Έλαβε επίσης μια τσάντα Burberry από μια οικογένεια ως δώρο για τα Χριστούγεννα.

Η Kathryn πήρε πολλά πολυτελή δώρα από τις οικογένειές της, συμπεριλαμβανομένης αυτής της τσάντας Burberry τα Χριστούγεννα.

Ενώ μερικοί άνθρωποι θα θεωρούσαν πολυτέλεια να έχουν έμμισθη νταντά, η Kathryn είπε ότι οι οικογένειες συχνά είχαν πλήρεις ομάδες προσωπικού που διαχειρίζονταν τα νοικοκυριά τους.

Συγκεκριμένα, είπε: «Συχνά είχαν πολλές νταντάδες, καθώς και εμένα. Και, επιπλέον, απασχολούσαν ιδιωτικούς σεφ που ήταν σε ετοιμότητα 24 ώρες το 24ωρο και οικονόμους. Μία από τις οικογένειες είχε σωματοφύλακα. Περίμενε στο αυτοκίνητο ή στεκόταν έξω από την πόρτα όταν πηγαίναμε για φαγητό ή σε συλλόγους όπως το καράτε. Όταν περπατούσαμε στο πάρκο ή πηγαίναμε στον ζωολογικό κήπο, ήταν πάντα κοντά μας».

Η Kathryn είπε πως μια οικογένεια είχε τον δικό της μπάτλερ και παραδέχτηκε ότι το έβρισκε «περίεργο» να την εξυπηρετούν.

«Το έβρισκα αρκετά άβολο, καθώς προσπαθούσα να φέρω να πιουν κάτι τα παιδιά και μου ζητούσαν να καθίσω» παραδέχεται.

«Κάρτα νταντάς» για τις δαπάνες του παιδιού
Όσον αφορά τη φροντίδα των πλούσιων παιδιών, οι γονείς δεν λυπήθηκαν κανένα κόστος.

Η Kathryn είπε ότι μια οικογένεια για την οποία δούλευε της έδωσε μια πιστωτική κάρτα που την αποκαλούσε «κάρτα νταντάς», η οποία ήταν ειδικά για τις δαπάνες του παιδιού.

Και η οικογένεια της είπε ότι δεν μπορούσε να πει «όχι» στα αιτήματα του μικρού, καθώς τα χρήματα δεν αποτελούσαν θέμα για αυτούς.

Η Kathryn, από την πλευρά της, είπε ότι δεν άφηνε το παιδί να έχει όλα όσα απαιτούσε και ήταν αυστηρή με το να έχει καλούς τρόπους.

Η Kathryn έζησε ένα πολυτελές σαφάρι (φωτογραφία) και πέρασε την παραμονή Πρωτοχρονιάς στις Μαλδίβες

«Τους μαθαίνω να χρησιμοποιούν τους τρόπους τους και είμαι πολύ παθιασμένη με το να βοηθάω τα παιδιά ώστε να γίνουν ανεξάρτητοι, ικανοί ενήλικες».

Εκτός από την παροχή «κάρτας νταντάς», μια οικογένεια έδωσε στην Kathryn το δικό της αυτοκίνητο.

Η ειδικός σε θέματα παιδιών πρόσθεσε: «Μου έδωσαν ένα Audi για να το χρησιμοποιώ με τα παιδιά, ενώ σε άλλες χώρες μού παρείχαν ένα αυτοκίνητο για το ρεπό μου».

Μια από τις πρώτες της δουλειές ήταν να εργαστεί ως «ταξιδιωτική νταντά» σε ένα κρουαζιερόπλοιο, όπου φρόντιζε μια πλούσια οικογένεια από τη Σρι Λάνκα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, διάρκειας δύο εβδομάδων.

«Τα παιδιά σπανίως περνούσαν χρόνο με τους γονείς τους, εκτός από την καθημερινή φωτογραφία λίγο πριν από το δείπνο. Μια από τις κορυφαίες στιγμές όμως ήταν όταν ο πατέρας κάλεσε σε εστιατόριο πενήντα από τους πιο στενούς του φίλους και την οικογένειά του.

Είχαμε ένα υπέροχο γεύμα με παραδοσιακό ρωσικό φαγητό και ο πατέρας ήρθε με σακούλες McDonalds και τα έφαγαν στο τραπέζι. Ντράπηκα αρκετά εκ μέρους του προσωπικού του εστιατορίου και των σεφ» περιέγραψε.

Όμως, παρότι περιβάλλεται από οικογένειες που διαθέτουν αρκετά χρήματα, η Kathryn επέμεινε πως πολλοί ήταν εξαιρετικά ταπεινοί.

Η Kathryn εξήγησε: «Έχω μάθει πολλά από όλες τις διαφορετικές οικογένειες. Οι γονείς που θαυμάζω περισσότερο είναι αυτοί που έχουν βρει το πάθος τους και προσφέρουν τόσο πολλά στην κοινότητα. Και αυτοί που έχουν κερδίσει τον πλούτο τους οι οποίοι είναι πολύ προσγειωμένοι και ταπεινοί για αυτό».

Φωτογραφίες: The Sun

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ