Η Άννα Πρέλεβιτς παντρεύτηκε τον όμορφο αδερφό της Δούκισσας Νομικού: Υπέροχη η νύφη - Συγκινημένη η αδερφή του Νικήτα (φωτό)

Ευχόμαστε τα καλύτερα!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (27/5) η Άννα Πρέλεβιτς με τον εκλεκτό της καρδιάς της Νικήτα Νομικό.

Ο γάμος τους έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι.

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε στις αρχές Μαρτίου του 2021 και πέρασαν γρήγορα στο επόμενο βήμα, ενώ η συγκατοίκηση ήρθε σχεδόν από τους πρώτους μήνες της σχέσης.

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς ο Νικήτας Νομικός, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του η οποία δέχτηκε με τεράστια χαρά.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, τόσο ο Νικήτας Νομικός όσο και η Άννα Πρέλεβιτς έλαμπαν από ευτυχία.

Η πρώτη πρόβα νυφικού
Την Παρασκευή (11/11) η Άννα Πρέλεβιτς έκανε την πρώτη πρόβα νυφικού και το αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η μέλλουσα νύφη δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε σε ένα κατάστημα με νυφικά πιο ευδιάθετη από ποτέ.

«Παιδιά ήρθα να κάνω το πρώτο μου ραντεβού για το νυφικό. Θα είναι custom made αλλά δεν σας λέω ποιος σχεδιαστής θα είναι. Έχω έρθει για να δούμε υφάσματα, σχέδια και να καταλήξουμε στο πώς περίπου θα είναι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, έχω βάλει τόσα νυφικά στη ζωή μου και νιώθω ότι σήμερα θα βάλω νυφικό για πρώτη φορά. Είναι πολύ ωραία αίσθηση και δεν το περίμενα από εμένα», είπε το μοντέλο στην κάμερα.

nyfiko_prelevic.jpg

Η αποκάλυψη για το σχέδιο του νυφικού
Το μοντέλο έκανε πριν λίγο καιρό ένα ακόμη Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων σχετικά με τον γάμο της. Ένας ακόλουθος τη ρώτησε αν έχει διαλέξει νυφικό, με την Άννα Πρέλεβιτς να αποκαλύπτει πως δεν έχει επιλέξει ακόμα, αλλά έχει καταλήξει στο στυλ.

Νίκος Νομικός-Δούκισσα Νομικού με την κόρη της, Αναστασία Θεοδωρίδη-Ούρσουλα Νομικού

Η https://www.eirinika.gr/tags/doykissa-nomikoyΔούκισσα Νομικού έφτασε στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι φορώντας ένα στράπλες μακρύ φόρεμα στο χρώμα της μέντας με ασορτί σκουλαρίκια.

Δούκισσα Νομικού

Για τον γάμο του γιου της η Ούρσουλα Νομικού επέλεξε  ένα σμαραγδί φόρεμα που αναδεικνύει το μπούστο της. Το συνδύασε με ψηλοτάκουνα και τσάντα clutch ενώ ολοκλήρωσε το look της με διακριτικά σμαραγδένια σκουλαρίκια.

Νίκος Νομικός-Ούρσουλα Νομικού

Δούκισσα Νομικού

Η Άννα Πρέλεβιτς πόνταρε σε ένα αριστοκρατικό νυφικό με γαλλική δαντέλα από τον οίκο μόδας Athena V. Ένα σχέδιο με μακριά μανίκια και εντυπωσιακή ουρά που θύμιζε εκείνα της πριγκίπισσας Κάθριν αλλά και της Γκρέις Κέλι του Μονακό.

Νικήτας Νομικός-Άννα Πρέλεβιτς

Νικήτας Νομικός-Άννα Πρέλεβιτς

Νικήτας Νομικός-Άννα Πρέλεβιτς

Νικήτας Νομικός-Άννα Πρέλεβιτς

Νικήτας Νομικός-Άννα Πρέλεβιτς

Νικήτας Νομικός-Άννα Πρέλεβιτς

Νικήτας Νομικός-Άννα Πρέλεβιτς

Δημήτρης Θεοδωρίδης-Δούκισσα Νομικού

Κατερίνα Γκαγκάκη

Η Τέα Πρέλεβιτς διάλεξε μια δημιουργία με τιράντες. Το σχέδιο είχε μια πλούσια μακριά φούστα σε γραμμή Α με πιέτες.

Τέα Πρέλεβιτς

Τέα Πρέλεβιτς

Κατερίνα Ευαγγελινού

Νικήτας Νομικός-Δούκισσα Νομικού

Τέα Πρέλεβιτς

Ούρσουλα Νομικού-Νικήτας Νομικός

Στο πλευρό τους φυσικά ήταν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ ο Διονύσης Σχοινάς ξεσήκωσε τους καλεσμένους ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ