Πήγαμε στα γενέθλια της Ζωζώς Σαπουντζάκη: Η τεράστια τούρτα της αειθαλούς Ελληνίδας σταρ (φωτό)

Δικαιωματικά της ανήκει ο τίτλος της "βασίλισσας της νύχτας"

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έγινε 90 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά της, με ένα εντυπωσιακό πάρτι.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στο Instagram δείχνουν την Ζωζώ Σαπουντζάκη να χορεύει, να τραγουδάει και να διασκεδάζει με αγαπημένους της φίλους. 

Διαβάστε ακόμη: Ζωζώ Σαπουντζάκη: Γενέθλια για τη λαμπερή σταρ του κινηματογράφου - Κλείνει τα 90 και η Φίνος Φιλμ της εύχεται με μία φωτό από τα παλιά! (βίντεο)

 

 

"ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ❤️ ΤΗΝ @allabouteventsgreece για την ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ της φαντασμαγορικης δεξίωσης στον όμιλο εφοπλιστών και φυσικά τα ΔΥΟ Αγαπημένα μου παιδιά τον @argyros1 για την ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ της ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΜΟΥ….. και της ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ Και φυσικά την Μοναδική @vinaefstratiadou για το ΥΠΕΡΟΧΟ MAKE UP μου ❤️ καθώς και ΟΛΑ τα τηλεοπτικά κανάλια που μου ευχήθηκαν με την παρουσία τους," έγραψε στη λεζάντα.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Ζωζώ Σαπουντζάκη: Χορός και κέφι στην γιορτή της - τραγούδησε με τον σύντροφό της σε βραδινή έξοδο (βίντεο)

Η αγάπη της για τη ζωή, το γλέντι, τον έρωτα, το τραγούδι και τους προβολείς των κινηματογραφικών πλατό, την κατέστησαν για πολλές δεκαετίες χαρά των γλεντζέδων, αδιαφιλονίκητη «βασίλισσα της νύχτας» αλλά και σταρ του κινηματογράφου, συνεχίζοντας ακόμη και σήμερα να μεταδίδει ζωντάνια και θετική ενέργεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ