Πριγκίπισσα Σαρλίν: Ξεχάστε το ξανθό μαλλί - Η νέα αλλαγή που μας άφησε άφωνους!

-Αγνώριστη με νέο χρώμα στα μαλλιά στην F1 στο Μονακό...

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό μας έδειξε το νέο hair look της... 

Η πρώην Ολυμπιονίκης, 45 ετών, έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της το Σαββατοκύριακο, όταν βγήκε  στο Grand Prix της Φόρμουλα 1 στο Μονακό με καστανά μαλλιά.

Το γκραν πρι του Μονακό, παρότι το σιρκουί πόλης απέχει κατά πολύ από αυτό που σήμερα θεωρείται μια σύγχρονη πίστα, φέτος έδωσε μεγάλες συγκινήσεις στους φαν του μηχανοκίνητου και της F1.

Η Σαρλίν παρευρέθηκε στην εκδήλωση Circuit de Monaco μαζί με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, καθώς φορούσε ένα μπλε πλισέ φόρεμα, με χρωματιστές γραμμές,  από το brand AKRIS.

Η Σαρλίν παρέδωσε το τρόπαιο στον Fernando Alonso της Aston Martin που τερμάτισε στη δεύτερη θέση, ενώ ο Αλβέρτος παρέδωσε ένα στον Max Verstappen για τη νίκη του.

Στην εκδρομή συμμετείχαν επίσης η εγγονή της Grace Kelly, Charlotte Casiraghi, ο εγγονός της Kelly, Louis Ducruet, και οι οικογένειές τους.

Ο Pierre Casiraghi και ο Andrea Casiraghi παρέστησαν επίσης με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Εθεάθησαν να επισκέπτονται τα αγωνιστικά συνεργεία η Catherine Zeta-Jones και ο σύζυγός της Micheal Douglas, ο Orlando Bloom και ο Tom Holland. Στις πίστες εθεάθησαν επίσης ο James Marsden, το μοντέλο Sara Sampaio και ο σχεδιαστής Tommy Hilfiger.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ