Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Δίνουμε έμφαση στην επικοινωνία, τις επαφές μας με φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Τι επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο τις πρωινές ώρες σχηματίζοντας αντίθεση με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας μια αίσθηση ατονίας αλλά και σύγχυσης. Ενδεχομένως κάποιοι δεν έχουν συνέλθει από τη χαλαρότητα του Σαββατοκύριακου. Μετά τις 12:46 και μέχρι τις 17:50 η Σελήνη παραμένει μεν στην Παρθένο, αλλά θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας.

Θα χρειαστεί να περάσουν αυτές οι ώρες για να περάσει η Σελήνη στον πιο εξωστρεφή, ενεργητικό Ζυγό, για να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας και την όρεξη μας για να τρέξουμε για τις όποιες υποχρεώσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι το απόγευμα με τη Σελήνη να εξακολουθεί την πορεία της στην Παρθένο σάς απασχολούν ζητήματα της καθημερινότητας σας κυρίως της δουλειάς και της υγείας. Βέβαια η Σελήνη κενή πορείας μετά τις 12:46 και μέχρι τις 17:50 δεν προσφέρεται για εκκινήσεις ή σοβαρές αποφάσεις όπως θα δείτε και στο σχετικό άρθρο μου. Παρόλα αυτά θα είστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε. Από το απόγευμα κι έπειτα η Σελήνη στον Ζυγό ελαφραίνει την ατμόσφαιρα και κάνει το αποψινό βράδυ ιδιαίτερα κοινωνικό. 

ΤΑΥΡΟΣ

Άνετη μέχρι το απόγευμα με τη Σελήνη στην Παρθένο η μέρα, μολονότι η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενή πορείας από τις 12:46 μέχρι τις 17:50. Θέματα παιδιών μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να χρειαστεί να μεριμνήσετε γι’ αυτά. Ακόμη μπορεί να σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα οικογένειας ή και της δουλειάς θα σας απασχολήσουν αρκετά μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο είτε στην κανονική ροή της είτε σε φάση κενή πορείας από τις 12:46 και μέχρι τις 17:50. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ανασφάλεια ή αγωνία για τις εξελίξεις σε ένα θέμα που αφορά ένα ακίνητο ή ένα μέλος της οικογένειας σας, ή έχετε αγωνία για την εξέλιξη των επαγγελματικών. Όμως όσο κι αν αγχωθείτε δεν θα βγάλετε άκρη άμεσα. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ