Βασιλιάς Κάρολος: Ποια είναι η μεγάλη αλλαγή που έκανε στο παλάτι; - Ίσως τα εγγόνια του στενοχωρηθούν ...

Επηρεάζονται τα μικρά παιδιά της Κέιτ και του Ουίλιαμ

Ο βασιλιάς Κάρολος, μετά τη στέψη, αποφάσισε να κάνει μερικές αλλαγές στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ λόγω της συνεχόμενης κρίσης κόστους ζωής. Οι εν λόγω αλλαγές θα επηρεάσουν τα εγγόνια του, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Αποκαλύφθηκε ότι ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος στέφθηκε στο πλευρό της βασίλισσας Καμίλα στο Αβαείο του Γουέστμινστερ νωρίτερα αυτό το μήνα, αποφάσισε να μειώσει τη θερμοκρασία στην πισίνα του παλατιού.

Διαβάστε ακόμη: Βασιλιάς Κάρολος: Κάνει «έξωση» στον πρίγκιπα Άντριου - Η συνωμοσία & το μυστικό σχέδιο του μικρού του αδερφού

Σύμφωνα με τους The Sunday Times, το προσωπικό του βασιλιά αποκάλυψε ότι ο θερμοστάτης έχει χαμηλώσει και η θερμοκρασία του νερού έχει πέσει.

Τα τελευταία 80 χρόνια, σχεδόν κάθε μέλος της βασιλικής οικογένειας έχει μάθει να κολυμπά στην πισίνα του παλατιού του Μπάκιγχαμ. Το 2014, αποκαλύφθηκε ότι η Κέιτ Μίντλετον έπαιρνε τον ενός έτους, τότε, γιο της πρίγκιπα Τζορτζ για εβδομαδιαία μαθήματα κολύμβησης στην ιδιωτική πισίνα.

Διαβάστε ακόμη: Το... "γλυκό" δώρο που τρέλανε τον βασιλιά Κάρολο: Προσφορά από το κτήμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ - Τι του χάρισε... (φωτό - βίντεο)

Η πριγκίπισσα Κέιτ εθεάθη ξανά εκεί το 2015, λίγες εβδομάδες πριν υποδεχτεί την πριγκίπισσα Σάρλοτ. Πιστεύεται επίσης ότι τα μικρότερα παιδιά του Γουίλιαμ και της Κέιτ, η Σάρλοτ και ο Λούις, έχουν επίσης χρησιμοποιήσει την πισίνα στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ