Topwoman η Κωνσταντία Δημογλίδου: Ποια είναι εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ; - Κυριαρχεί στην ενημέρωση μεγάλων υποθέσεων (φωτό)

Η "φωνή" και το πρόσωπο της αστυνομίας...

Όταν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, στα υψηλά πατώματα της Κατεχάκη, μετά την ορκωμοσία της υπηρεσιακής κυβέρνησης ενώπιον της προέδρου της Δημοκρατιας και του υπηρεσιακού πρωθυπουργού κ. Ιωάννη Σαρμά, άλλαζε η ηγεσία του υπουργειου Προστασιας του Πολίτη και τη σκυτάλη απο τον κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, έπαιρνε ο αντιστράτηγος κ. Χαράλαμπος Λαλούσης, ένα απο τα προσωπα που «έκλεψε» τα βλέμματα ήταν η εκπρόσωπος Τυπου της ΕΛ.ΑΣ.

Ο λόγις για την εντυπωσιακή αστυνόμο Β’ Κωνσταντία Δημογλίδου, που τον τελευταίο χρόνο είναι η «φωνή» και το προσωπο της Αστυνομίας, καθώς είναι η αστυνομικός που πρωταγωνιστεί στην ενημερωση όλων των μεγάλων υποθέσεων που κυριαρχούν στην επικαιρότητα.

dimoglidou___1_

dimoglidou___6_

Απο τα Τέμπη, μέχρι την υπόθεση της 12χρονης και την δολοφονία Καραϊβάζ, η δυναμική αστυνόμος εκτός απο εντυπωσιακή εμφάνιση διαθέτει και εξαιρετικο λόγο κερδίζοντας τις εντυπώσεις, με τους συναδέλφους της να μιλούν για μια εξαίρετη και μάχιμη αξιωματικό που εκφράζει το σύγχρονο προσωπο της ΕΛ.ΑΣ.

Η αστυνόμος Β’ αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας το 2012. Έκτοτε υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις ευθύνης σε Υπηρεσίες του Πειραιά καθώς και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

dimoglidou___5_

dimoglidou___2_

Το 2015 ανέλαβε καθήκοντα στο Τμήμα Εθιμοτυπίας και Δημοσίων Σχέσεων της Διεύθυνσης Επικοινωνίας του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας. Από το 2016 διδάσκει θέματα δημοσίων σχέσεων και εθιμοτυπίας στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών-Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.) της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας αλλά και στο προσωπικό που επιλέγεται για στελέχωση των Πρεσβειών της Χώρας στο εξωτερικό καθώς μιλάει απταιστα αγγλικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ