Ρόδος: Η στιγμή που ο εικοσιεξάχρονος τουρίστας σκοτώνεται από κεραυνούς την ώρα που έκανε sup (βίντεο)

Το τηλέφωνο που περιέχει το βίντεο παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Σοκάρει το δυστύχημα που σημειώθηκε στη Ρόδο, όπου ένας 26χρονος Βρετανός τουρίστας, την ώρα που βρίσκονταν στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Αγάθης, χτυπήθηκε από κεραυνό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Όλα συνέβησαν όταν ο νεαρός βρισκόταν για μπάνιο ενώ έβρεχε και παρά τις εκκλήσεις να βγει έξω, αυτός παρέμενε μέσα στη θάλασσα.

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βίντεο από το συμβάν – «Τον έβλεπα με κεραυνούς γύρω γύρω»

Στις νεότερες πληροφορίες του ρεπορτάζ καταγράφεται η είδηση ότι υπάρχει βίντεο από το τραγικό συμβάν. Η καταγραφή του περιστατικού έχει γίνει από την συμβία του άτυχου θύματος.

Το τηλέφωνο που περιέχει το βίντεο βρίσκεται στα χέρια των Αρχών.

Αυτόπτης μάρτυρας, αναφέρει στο MEGA, ότι για 10 λεπτά έβλεπε τον 26χρονο να κάνει sup, αψηφώντας τους κεραυνούς.

 

 

«Για 10 περίπου λεπτά που ήμουν στο μαγαζί, τον έβλεπα πάνω στη σανίδα μέσα στο νερό, με πολλή βροχή, κεραυνούς γύρω γύρω. Είπα σε έναν φίλο μήπως να του πούμε να βγει έξω από το νερό γιατί μπορεί να πέσει κεραυνός», είπε αρχικά στο MEGA ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Ξαφνικά ακούω την κοπέλα να φωνάζει βοήθεια. Πήγα μέσα στο νερό, τον έβγαλα έξω, έκανα τις πρώτες βοήθειες. Σε μία φάση είδα να γίνεται μπλε πια το παιδι. Προσπαθούσε να πάρει αναπνοή, νόμιζα ότι θα συνέλθει. Η κοπέλα φώναζε το όνομά του, ξαφνικά τα μάτια του έκλεισαν», συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Το χρονικό

Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και με τη βοήθεια άλλων λουομένων ο 26χρονος νεαρός μεταφέρθηκε στη στεριά όπου οι διασώστες έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου, αξιωματικοί του οποίου διεξάγουν έρευνα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ