Χαμός σε καλλιστεία στην Βραζιλία: Εξαγριωμένος άνδρας έκανε κομμάτια το στέμμα της νικήτριας - Επειδή δεν κέρδισε η σύζυγός του

«Δεν θεώρησε δίκαιο το αποτέλεσμα και προκάλεσε όλη αυτή την ταλαιπωρία και τη ζημιά», είπε η διοργανώτρια του «Miss gay Mato Grosso»

 

Ένας εξαγριωμένος σύζυγος εισέβαλε στη σκηνή ενός LGBTQIAP+ διαγωνισμού ομορφιάς» στη Βραζιλία, άρπαξε το στέμμα της νικήτριας και το πέταξε με μανία στο έδαφος, αφού η σύζυγός του κέρδισε τη δεύτερη θέση, ανέφερε το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Globo.

Σοκαρισμένοι οι θεατές των καλλιστείων Miss Gay Mato Grosso 2023,  παρακολουθούσαν το θέαμα καθώς ο σύντροφος της πρώτης επιλαχούσας διαγωνιζόμενης Nathally Becker, η οποία εκπροσωπούσε την πόλη Cuiabá, διέκοψε βίαια την τελετή στέψης της νικήτριας Emannuelly Belini - η οποία εκπροσωπούσε τον δήμο Várzea Grande.

Nathally Becker's husband (far right) slamming and breaking the winners crown at the 2023 Miss Gay Mato Grosso pageant in Cuiabá, Brazil, on May 27.

Nathally Becker (left) being dragged off stage by her irate husband at the 2023 Miss Gay Mato Grosso pageant in Cuiabá, Brazil, on May 28.

Ακριβώς τη στιγμή που η λαμπερή τιάρα ήταν έτοιμη να τοποθετηθεί στο κεφάλι της Belini, ο άνδρας την τράβηξε μακριά και την πέταξε στο πάτωμα της σκηνής, όπως βλέπουμε στα πλάνα του βίντεο που έχει γίνει viral μέσω του Jam Press.

Ο σύζυγος της Cuiabá, ο οποίος δεν έχει αναγνωριστεί δημοσίως, σήκωσε στη συνέχεια το στέμμα και το πέταξε ξανά στο έδαφος, κάνοντάς το  κομμάτια, αναφέρει το nypost

Στη συνέχεια,  προσπάθησε να τραβήξει την Becker έξω από τη σκηνή, αλλά η ασφάλεια των καλλιστείων επενέβη και τον οδήγησε στα παρασκήνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ