Η Σάντρα Βουτσά θυμήθηκε τον αξιαγάπητο, αείμνηστο Δάκη: Με Έρρικα και Μαργαρίτα Μπρόγερ, Μίμη Πλέσσα, Πασχάλη & Μπέσσυ Αργυράκη (φωτό)

Πέρασε ένας χρόνος...

Ένας χρόνος πέρασε από το θάνατο του ένα και μοναδικού Δάκη

Διαβάστε ακόμη: Πέθανε ο αγαπημένος τραγουδιστής Δάκης - Η μάχη με τον καρκίνο και οι μεγάλες επιτυχίες (φωτό & βίντεο)

Με συγκίνηση και νοσταλγία τον θυμάται η Σάντρα Βουτσά η οποία ανήρτησε μία σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. 

"Σαν σήμερα....1 χρόνος.....Ένας χρόνος χωρίς εσένα....Μας λείπεις Δακουλη μας....πολύ!!!", έγραψε στη λεζάντα.

Διαβάστε ακόμη: Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα: «Ο Δάκης ήταν η ψυχή μου - η τελευταία μας κουβέντα το Σάββατο που του κρατούσα το χέρι» (βίντεο

Διαβάστε ακόμη: O Δάκης ήταν ένας γλυκός άνθρωπος! Aγκαλιά με τη Μαρινέλλα, τρέλες με τον Κώστα Βουτσά - Οι καλλιτέχνες τον αποχαιρετούν

Να υπενθυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε κι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

Διαβάστε ακόμη: Κηδεία Δάκη: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στον τραγουδιστή (φωτό)

Την δυσάρεαστη είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της η ραδιοφωνική παραγωγός και σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ

Φίλοι και άνθρωποι που τον είχαν γνωρίσει σε πιο προσωπικό επίπεδο έχουν να πουν για εκείνον μόνο τα πιο τρυφερά λόγια για έναν ευγενικό κύριο που ήταν η χαρά της ζωής και η προσωποποίηση της αισιοδοξίας.

Διαβάστε ακόμη: Οι τελευταίες συνεντεύξεις του Δάκη: Όταν είχε μιλήσει ανοιχτά για τον καρκίνο - «μου είχαν δώσει 6 μήνες ζωής» (βίντεο)

Η Σάντρα Βουτσά, η οποία είχε δυνατούς δεσμούς μαζί του λόγω της μητέρας της Έρρικας Μπρόγερ με την οποία ο Δάκης ήταν κολλητοί φίλοι και πορεύθηκαν καλλιτεχνικά για αρκετό διάστημα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ