Αποκαλυπτικός Χρήστος Βαλαβανίδης: Ο Κιμούλης είναι "προικισμένος από ταλέντο" ο Αλέξανδρος Ρήγας, ατάλαντος - Τι είπε για Φιλιππίδη & Γεωργούλη (βίντεο)

«Προσπαθούσε να με μάθει να παίζω και το χειρότερο... να τραγουδάω» συμπλήρωσε ο ηθοποιός για τον Αλέξανδρο Ρήγα

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης έκανε δηλώσεις και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Ο ηθοποιός δήλωσε αρχικά, στην εκπομπή «Πρωινό»: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένα άτομο πολύ ταλαντούχο και πολύ προικισμένο από ταλέντο».

«Έχει έναν χαρακτήρα όμως, που δεν ταιριάζει με αυτό. Είναι λίγο απότομος, υβριστικός και υπερόπτης. Αυτό τον έφερε στο σημείο να τον καταγγείλουν οι συνάδελφοί του, οι οποίοι δυσκολεύονται να συνυπάρξουν μαζί του πάνω στη σκηνή», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δήλωσε: «Θα συνεργαζόμουν μαζί του. Η παραβατική αυτή φάση, που μπήκε μόνος του, αφορά τα θύματά του. Δύσκολα θα τον αποδεχόταν ο κόσμος, ξεπέρασε τα όρια, ξεπέρασε την κόκκινη γραμμή».

Για τον Αλέξη Γεωργούλη, τόνισε: «Αχαλίνωτη λίμπιντο, όπως και ο Φιλιππίδης. Τα γεγονότα δεν μπορώ να τα ξέρω, ούτε τον ίδιο γνωρίζω προσωπικά. Τον κρίνω σαν ένα πολύ συμπαθή ηθοποιό και ωραίο παιδί».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Αλέξανδρο Ρήγα και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά. «Με έναν ατάλαντο θα συνεργαστώ ή με έναν φάλτσο; Προσπαθούσε να με μάθει να παίζω. Και το χειρότερο... να τραγουδάω», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ