O Δημήτρης Λάππας συγκινεί: '' Πέρασα ένα ”λούκι”, ήταν ένα θέμα υγείας που το έψαχνα & υπήρχε το ενδεχόμενο στο 50% να είναι κακοήθεια''

Το ευχαριστώ του δημοσιογράφου του MEGA στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και στην Ιωάννα Κρομμύδα...

«Με συγκίνησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος που τρωγόμαστε κάθε μέρα. Είχα ανάγκη να το πω αυτό», είπε ο Δημήτρης Λάππας.

Σήμερα το πρωί, ο ρεπόρτερ του Mega Δημήτρης Λάππας αιφνιδίασε στον αέρα τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

Ο δημοσιογράφος εξομολογήθηκε πως πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του τον τελευταίο μήνα, αλλά ευτυχώς οι εξετάσεις που πήρε χθες, βγήκαν “καθαρές”.

Ο Δημήτρης Λάππας θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ιωάννα Κρομμύδα –ήταν οι μόνοι που το γνώριζαν- για τη στήριξή τους.

 

 

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και στην Ιωάννα Κρομμύδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απαξιώνω τους άλλους συναδέλφους. Έδω και ένα μήνα περίπου, πέρασα ένα “λούκι”. Ήταν ένα θέμα υγείας που το έψαχνα και υπήρχε το ενδεχόμενο, έπαιζε στο 50% να είναι κακοήθεια. Οι μόνοι που το ήξεραν, αφήνω την οικογένεια, ήταν ο Ιορδάνης και η Ιωάννα.

Μου έχει μείνει το μήνυμα που μου έστειλε ο Ιορδάνης, “αδερφέ, ότι και να συμβαίνει, είμαι στο πλάι σου, πες το μου, μην το κρατήσεις μόνο σου για τον εαυτό σου”. Είναι από τις ανθρώπινες στιγμές. Χθες πήρα την απάντηση, “καθαρός”… Και γι’ αυτό το λόγο θέλω να ευχαριστήσω και τον Ιορδάνη και την Ανθή και όλους εσάς… Με συγκίνησε ο Χασαπόπουλος που τρωγόμαστε κάθε μέρα. Είχα ανάγκη να το πω αυτό», είπε ο Δημήτρης Λάππας.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, συναισθηματικά φορτισμένος, απάντησε: «Δημήτρη, αυτά δεν χρειάζονται… Είμαστε μια ομάδα εδώ και ο ένας στηρίζει τον άλλον και πηγαίνουμε χέρι χέρι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ