Πρίγκιπας Χάρι: Αυτή η συνήθειά του ενοχλεί την σύζυγό του Μέγκαν - Την κληρονόμησε από τον μπαμπά του

Ποια είναι αυτή; 

O Δούκας του Σάσεξ αποκάλυψε σε μια συνέντευξη του πριν λίγες ημέρες μια συνήθεια που έχει, η οποία ενοχλεί τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ. 

Σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο "Prince, Son and Heir: Charles at 70", ο Χάρι είπε ότι ο πατέρας του έχει εμμονή με το να σβήνει τα φώτα στα δωμάτια που δεν χρησιμοποιούνται - ανεξάρτητα από το αν είναι σκοτεινά έξω.

 

 

 

Ο πρίγκιπας εξήγησε ότι και ο ίδιος πλέον σβήνει όλα τα φώτα, προς μεγάλη απογοήτευση της συζύγου του.

"Είναι κολλημένος με το να σβήνει τα φώτα", είπε ο πρίγκιπας για τον βασιλιά σύμφωνα με το womanandhome .

 

 

"Και αυτό είναι τώρα κάτι με το οποίο έχω κι εγώ εμμονή, το οποίο είναι τρελό, γιατί η γυναίκα μου λέει "Γιατί να σβήσω τα φώτα;" Ξέρεις ότι είναι σκοτεινά".

Της απαντώ ότι χρειαζόμαστε μόνο ένα φως και όχι έξι, και ξαφνικά, γίνεται συνήθεια. Οι μικρές αλλαγές στις συνήθειες είναι κάτι που μπορεί να κάνει κάθε άτομο. Και νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα βασικά μαθήματα που σίγουρα ένιωσα ότι μας δίδαξε» πρόσθεσε.

 

 

Μια πηγή είπε στους The Sunday Times, «Μερικοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν την πισίνα έχουν παρατηρήσει ότι η θερμοκρασία του νερού έχει πέσει και είναι αρκετά πιο δροσερό από ό,τι ήταν παλιά. Τους είπαν ότι ο Βασιλιάς έκλεισε τη θέρμανση». Προφανώς η κλιματική αλλαγή και η εξοικονόμηση ενέργειας είναι ένα βασικό ζήτημα που απασχολεί τον βασιλιά Κάρολο και κάνει διάφορες κινήσεις.

Πηγές αποκάλυψαν επίσης ότι στον Βασιλιά δεν αρέσει να θερμαίνει άσκοπα δωμάτια και θα ζητήσει από το προσωπικό του εξηγήσεις αν δει ότι κάποιο τζάκι ή θερμαντικό σώμα λειτουργεί χωρίς λόγο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ