Κηφισίας: Σε σοβαρή κατάσταση το 3χρονο παιδί που παρασύρθηκε με τη γιαγιά του από μηχανή – Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο

Χθες είχαμε δύο νεκρούς από παράσυρση και σήμερα έναν και τρεις τραυματίες σε τρία διαφορετικά τροχαία

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, οδηγός courier που κινούταν επί της Λ.Κηφισίας λίγo πάνω από τη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως στο ρεύμα ανόδουπαρέσυρε με τη μηχανή του γιαγιά με τη 3χρονη εγγόνη της.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ το τροχαίο έγινε όταν η 65χρονη γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο μαζί με την εγγονή της.

Την ώρα που η γιαγιά με την εγγονή βρίσκονταν στην μεσαία λωρίδα τις παρέσυρε το μηχανάκι που οδηγούσε 35χρονος.

Ο οδηγός courier που παρέσυρε γιαγιά και εγγονή

Και οι δύο παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τις αισθήσεις τους.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ το κορίτσι στο Παίδων. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το παιδί έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Λόγω του τροχαίου ατυχήματος, στο σημείο για αρκετή ώρα η κυκλοφορία διεξάγονταν μόνο από τη δεξιά λωρίδα. Ωστόσο κατά τις 10:30 το πρωί, ο δρόμος άνοιξε αλλά κατά μήκος της Λ.Κηφισίας καταγράφεται αυξημένη κίνηση.

Νεκρός 50χρονος σε τροχαίο στην Αλεξάνδρας - Παρασύρθηκε ενώ διέσχιζε τον δρόμο

Τα ξημερώματα σημειώθηκε  τροχαίο με έναν 50χρονο νεκρό  στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν ο 50χρονος προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τη λεωφόρο Αλεξάνδρας από σημείο που δεν υπάρχει διάβαση πεζών.

Ένα αυτοκίνητο με οδηγό μια 44χρονη που κινείτο στο ρεύμα της Αλεξάνδρας προς Πατησίων παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο άνδρα.

Μετά την παράσυρση ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα και στο Κορωπί οταν οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με δύναμη σε κολώνα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 03:00 τα ξημερώματα στην Βασ. Κωνσταντίνου.

Χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του οδηγού ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Διενεργείται έρευνα για τα αίτια του τροχαίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης είχαν χάσει τη ζωή τους με παρόμοιο τρόπο άλλοι δύο πεζοί, μια 77χρονη και ένας άστεγος, όταν επιχείρησαν να διασχίσουν από σημείο που δεν υπήρχε διάβαση πεζών, την λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι, η πρώτη, και την Λένορμαν ο δεύτερος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ