Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δοκιμάζει κολυκυθοκεφτέδες από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: "Έλα και μας έπιασε η πείνα" - Eίχε τελειώσει τη συνέντευξη στον Λιάγκα (βίντεο)

Πλούσιο... backstage είχε η εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα

Ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν εύχαρις και εμφανίστηκε με χαλαρή διάθεση στο πλατό του ΑΝΤ1, όπου συνομίλησε για όλα με τον Γιώργο Λιάγκα. Μια συνέντευξη για την οποία ο παρουσιαστής είπε ότι προετοιμαζόταν επί δύο ώρες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη συνέντευξη ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα να βγάλει selfies με τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη: Ο Λιάγκας το τόλμησε: Ρώτησε τον Μητσοτάκη για τη φήμη "ότι δεν είναι γουρλής" - "Γελάω πάρα πολύ, πρέπει κανείς να αυτοτρολάρεται και λίγο" (φωτό & βίντεο)

Δίπλα ήταν η γνωστή σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, που διατηρεί εστιατόριο στο Κολωνάκι, στις παρυφές του Λυκαβηττού, το οποίο επισκέπεται συχνά ο πρόεδρος της ΝΔ με την οικογένειά του.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία συνεργάζεται με το «Πρωινό», προσέφερε στον Κυριάκο Μητσοτάκη έναν από τους κολοκυθοκεφτέδες που είχε φτιάξει. Ο πρόεδρος της ΝΔ ενθουσιάστηκε και ζήτησε και... δεύτερο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ