Νόνικα Γαληνέα: Η συγκινητική ανάρτηση της εγγονής της σπουδαίας ηθοποιού για το θάνατο της - «Είσαι το φως μέσα στο σκοτάδι» (φωτό)

Δεν την αποκαλούσε ποτέ γιαγιά...

Η Νόνικα Γαληνέα πέθανε χτες σε ηλικία 85 ετών βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα. Η εγγονή της Νόνικα Τσαπέλα την αποχαιρετά. 

Η σπουδαία κυρία του θεάτρου έσβησε λίγες ημέρες πριν τα γενέθλιά της καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Διαβάστε ακόμη: «Σήμερα θα ανταμώσει με τον Αλέκος της»: Η συγκινητική ανάρτηση της Φίνος Φιλμ για τον θάνατο της Νόνικας Γαληνέα

Διαβάστε ακόμη: Αλεξανδράκης - Γαληνέα: Έτσι ήταν το σπίτι που στέγασαν τον έρωτά τους - Τους το έκανε δώρο η μητέρα της

Η μεγάλη της αδυναμία ήταν η εγγονή της, κόρη της Αλεξίας Μουτούση, η οποία μάλιστα είναι ηθοποιός και έχει πάρει το όνομά της.

Η 30χρονη Νόνικα Τσαπέλα θέλησε να αποχαιρετήσει την γιαγιά της διαδικτυακά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της ηθοποιού και κάτω από αυτή έγραψε: «Είσαι το πιο όμορφο δώρο που μου χάρισε ο Θεός. Είσαι η δύναμη μου. Είσαι το φως μέσα στο σκοτάδι. Για πάντα μαζί. Για πάντα ένα. Καλό ταξίδι στο φως».

nonika.jpg

Σε συνέντευξη της το 2014 η Νόνικα Τσαπέλα είχε αποκαλύψει πως απέφευγε να αποκαλεί γιαγιά την αρχόντισσα του ελληνικού θεάτρου, καθώς όπως τόνισε οι δυο τους τα έλεγαν όλα μεταξύ τους, σαν δυο καλές φίλες…

Διαβάστε ακόμη: Θρήνος για τον χαμό της Νόνικας Γαληνέα: Πέθανε σε ηλικία 85 ετών - Ποια ήταν η σπουδαία ηθοποιός (βίντεο)

«Δεν μπορούσα να την αποκαλώ γιαγιά, είναι πολύ σημαντικό για μένα που την έχω. Τη θυμάμαι μια ζωή να προσπαθεί να μου μαθαίνει να περπατάω και να κινούμαι σωστά. Να ντύνομαι σωστά και τα μαλλιά μου να είναι επιμελημένα. Η γιαγιά μου πάντα ήθελε να ξέρει και να μαθαίνει τα πάντα, ειδικά για τους έρωτές μου», δήλωνε η εγγονή της ηθοποιού.

Η 30χρονη σήμερα Νόνικα Τσαπέλα ασχολήθηκε με το modeling ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε και τις θεατρικές σπουδές της στο Παρίσι.

Γιαγιά και εγγονή είχαν ποζάρει αρκετές φορές στο φωτογραφικό φακό με την σπουδαία ηθοποιό να καμαρώνει για την εγγονή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ