Topwoman η γιαγιά με το σφυρί! Έδιωξε τον επίδοξο κλέφτη από το mini market της - Τον έσυρε & στα δικαστήρια

Θαραλλέα γιαγιά!

Μια γιαγιά που «δεν τρομάζει εύκολα» απέκρουσε με ευκολία έναν απρόσμενο ληστή!

Ο Μπράιαν Μίλαρ προσπάθησε να κλέψει μετρητά από το "Forbes Newsagents" της πόλης, όπου η θαραλλέα Jean McGill βρισκόταν πίσω από το ταμείο.

Η 70χρονη απέφυγε γρήγορα τις απόπειρες χτυπημάτων αφού την απείλησε να της παραδώσει τα μετρητά.

Στη συνέχεια, η Jean άρπαξε ένα σφυρί που χρησιμοποιούσε για να χτυπάει τα καρφιά και κυνήγησε τον μασκοφόρο ληστή, αναγκάζοντάς τον να φύγει από το σημείο.

Η συνταξιούχος Jean McGill του Forbes Newsagent, Clepington Road Dundee που είδε ένα σφυρί που κρατούσε τον κλέφτη με ένα δικό της σφυρί.

Η Jean είπε στην Daily Record: "Προσπάθησε να με χτυπήσει περισσότερες από μία φορές και πλησίασε, αλλά κατάφερα να πίσω κάνω και να ξεφύγω. Σίγουρα θα με είχε χτυπήσει, ήταν φρικτό και τρομακτικό. Τότε πήρα το σφυρί μου. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος"

"Του πέταξα το σφυρί καθώς προσπαθούσε να ξεφύγει, αλλά δεν τον χτύπησα καλά."

Η Jean μόλις είχε ανοίξει τα Newsagents του Forbes στο Dundee όταν ο Millar μπήκε μέσα με το όπλο γύρω στις 4.50 π.μ.

Αφού της είπε να παραδώσει μετρητά, η 70χρονη άρπαξε ένα δικό της σφυρί κάτω από τον πάγκο και του επιτέθηκε.

Ο Μίλαρ κατάφερε να πάρει 200 ​​λίρες από το σημείο πριν φύγει, καθώς τον κυνηγούσε η Jean, η οποία πέταξε το σφυρί της πάνω του.

Ο Jean είπε: «Μπήκε φορώντας μια μάσκα με την κουκούλα του λίγο μετά το άνοιγμα γύρω στις 4.30 π.μ. Ήμουν στον πάγκο όταν μπήκε και μου φώναξε «δώσε μου λεφτά».

«Ήμουν εντελώς σοκαρισμένη και απλώς τον κοίταξα και είπα «τι;» Σήκωσα το σφυρί λίγο πιο ψηλά και επανέλαβε την απαίτησή του, οπότε άνοιξα το ταμείο.

«Υπήρχε ένα σφυρί που χρησιμοποιούσα για να χτυπάω καρφιά στον τοίχο που είχα πετάξει κάτω από τον πάγκο. Δεν συνηθίζω να κρατάω σφυρί κάτω από τον πάγκο – αν και θα το κάνω τώρα».

Ο Μίλαρ εντοπίστηκε αργότερα από την αστυνομία και μεταφέρθηκε στο Δικαστήριο του Σερίφ του Νταντί οπού καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης, αφού ομολόγησε την ενοχή του για την επίθεση στη Τζιν ΜακΓκίλ στο κατάστημα της Clepington Road.

Παραδέχτηκε ότι προσπάθησε επανειλημμένα να τη χτυπήσει και έκλεψε 200 λίρες μετρητά.

Ο δικηγόρος Mike Short είπε πώς ο πελάτης του «ντρεπόταν εντελώς για τη συμπεριφορά του».

Ο κ. Short είπε στο δικαστήριο: «Το βίντεο υποστηρίζει το γεγονός ότι είναι μια πολύ γενναία κυρία. Είναι τυχερός που συνάντησε μια τέτοια κυρία που δεν τρομάζει εύκολα. Άλλοι άνθρωποι μπορεί να αντιδρούσνα διαφορετικά σε αυτήν την κατάσταση.. Είναι απογοητευμένος για τη συμπεριφορά του απέναντι σε μια ηλικιωμένη κυρία. Έχει ξεπεράσει τα όρια και το καταλαβαίνει. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ