Νόνικα Γαληνέα: Το τελευταίο αντίο στη μεγάλη ηθοποιό - Ποιοι πήγαν στην κηδεία της (φωτό - βίντεο)

Συγγενείς και φίλοι έδωσαν το "παρών"

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τη Νόνικα Γαληνέα, η οποία έφυγε από τη ζωή έφυγε την Παρασκευή τα ξημερώματα, σκορπώντας θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η μεγάλη κυρία του θεάτρου Νόνικα Γαληνέα σε ηλικία 85 ετών «έφυγε» γαλήνια, χωρίς να έχει ιδιαίτερα προβλήματα υγείας.

Διαβάστε ακόμη: Θρήνος για τον χαμό της Νόνικας Γαληνέα: Πέθανε σε ηλικία 85 ετών - Ποια ήταν η σπουδαία ηθοποιός (βίντεο)

Τους τελευταίους μήνες της ζωής της η Νόνικα Γαληνέα επισκεπτόταν πολύ συχνά μεγάλο θεραπευτήριο των Αθηνών προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες ιατρικές ενέργειες ώστε να ανέβει ο αιματοκρίτης της, καθώς ήταν πολύ χαμηλός. Κανείς, όμως, δεν μπορούσε να προβλέψει πως θα φύγει τόσο ξαφνικά. Τόσο απρόσμενα, που δεν πρόλαβε να πει αντίο ούτε στους πιο κοντινούς της ανθρώπους.

Διαβάστε ακόμη: Νόνικα Γαληνέα: Οι τελευταίες επιθυμίες της, τι σχεδίαζε για τα γενέθλια που δεν πρόλαβε - Το μεσημέρι στη 1.00μμ η κηδεία

Η Νόνικα άφησε πίσω της ένα γράμμα, στο οποίο έλεγε πώς θέλει να γίνει η κηδεία της. Εγραφε ποιος θέλει να απαγγείλει τον επικήδειό της, ορίζοντας την αγαπημένη της φίλη Αννα Φόνσου ως τη μοναδική που θα μιλήσει την ημέρα της κηδείας της.

Επίσης, μέσα στις τελευταίες επιθυμίες της ανέφερε πως αντί στεφάνων όλα τα χρήματα να πάνε στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Στεφάνια στη μνήμη της Νόνικας Γαληνέα έστειλαν, μεταξύ άλλων, η Μαριάννα Λάτση και η Κάτια Δανδουλάκη.

Συγγενείς και φίλοι συντετριμμένοι από την απώλειά της βρίσκονται στο Α΄ νεκροταφείο και λένε το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ