8 ισχυροί τρόποι για να αποτοξινώσετε την ψυχή σας - Δεν πρέπει να ξεχνάμε την ευεξία μας

Βγείτε στον ήλιο... 

Ζούμε σε έναν γρήγορο κόσμο, πάντα ενάντια στον χρόνο για να φτάσουμε τον στόχο μας, για να γίνουμε καλύτεροι από χθες, και για να νιώσουμε χρήσιμοι. Σε όλο το χάος όμως που βρίσκουμε τον εαυτό μας, δεν πρέπει να ξεχνάμε την ευεξία μας.

Είναι γεγονός πως είμαστε συνέχεια υπό την επιρροή των τοξινών, και των σωματικών και των πνευματικών. Και ενώ υπάρχουν πολλές πηγές για το πώς να αποτοξινώσετε το σώμα σας, δεν ξέρουν όλοι πως η αποτοξίνωση της ψυχής είναι εξίσου σημαντική.

Εδώ είναι 8 πολύ ισχυροί τρόποι για να αποτοξινώσετε την ψυχή σας και μπορούν να σας ηρεμήσουν και να σας επιτρέψουν να βιώσετε την ομορφιά αυτού του κόσμου από μια πιο ήρεμη οπτική γωνία.

  1. Καθαρίστε την ακαταστασία

Αν και η αταξία είναι κάτι φυσικό, επηρεάζει την ροή της ενέργειας. Στην πραγματικότητα, η ακαταστασία εμποδίζει την ενέργεια να μετασχηματιστεί ή να εξουδετερωθεί, που σημαίνει ότι ζώντας μαζί της, ζείτε στην αρνητικότητα.

Μειώστε τα πράγματα σας σε αυτά που πραγματικά χρειάζεστε και αφαιρέστε όλα τα υπόλοιπα. Καθαρίστε το σπίτι σας και τον χώρο εργασίας σας και επιτρέψτε στην ενέργεια να ρεύσει και να αποκατασταθεί.

  1. Βγείτε στον ήλιο

Η έκθεση στα φυσικά στοιχεία, ειδικότερα στο φως του ήλιου, είναι πολύ καλή για να αποτοξινώσετε την ενέργεια σας. Όχι μόνο ο ήλιος σας παρέχει πολλή βιταμίνη D (είναι καλή για την ανακούφιση του άγχους και φυσικό αντικαταθλιπτικό) , αλλά επίσης σας τρέφει με την ενέργεια που σας λείπει.

  1. Φύση

Η φύση είναι ο καλύτερος θεραπευτής. Φροντίζει το σώμα, το μυαλό και την ψυχή, και παρουσιάζει μια αντίθετη αστική αγχωτική ζωή από αυτή που έχουμε συνηθίσει οι περισσότεροι. Ο χρόνος στη φύση σας παρέχει πολύ οξυγόνο ενώ αναζωογονεί την ενέργεια σας και θεραπεύει όποια μπλοκαρίσματα και αρνητικές επιρροές.

 

  1. Διαλογισμός

Ακόμα και 5 λεπτά την ημέρα είναι καλύτερο από το τίποτα, και θα σας εξυπηρετεί για όλη τη μέρα. Η γαλήνη και η ενέργεια που παρέχει ο διαλογισμός δεν πρέπει να υποτιμούνται. Έχει δειχθεί πως ο διαλογισμός έχει πολλά θετικά αποτελέσματα στον εγκέφαλο, και οι πνευματιστές θα σας πουν πόσο σημαντικός είναι για την ψυχή.

  1. Άθληση

Η άθληση, εκτός από τα σωματικά οφέλη, εξυπηρετεί ως ένα ισχυρό εργαλείο γείωσης. Σε καιρούς άγχους και/ή κατάθλιψης, η άθληση σας επιτρέπει να καταλαγιάσετε και κάθε υπερβολή (και θετική και αρνητική) θα δοθεί στην γη για μετασχηματισμό και εξουδετέρωση.

  1. Φροντίστε τον εαυτό σας

Ποιος είπε ότι δεν αξίζετε λίγη περιποίηση; Και ποιος είναι καλύτερος για να το κάνει αν όχι εσείς; Η φροντίδα του εαυτού σας είναι σημάδι ότι αγαπάτε και σέβεστε τον εαυτό σας όπως και τους άλλους. Οπότε, κάντε ένα διάλειμμα για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν αναφέρει το Awaken.

  1. Κάντε ένα διάλειμμα από την τεχνολογία

Η τεχνολογία θα πρέπει να κάνει την ζωή μας καλύτερη. Αλλά όπως πάνε τα πράγματα σήμερα, οι άνθρωποι τείνουν να κάνουν κακό στον εαυτό τους. Η υπερβολική κατανάλωση του οτιδήποτε είναι επικίνδυνη και ανθυγιεινή, και αυτό ισχύει και για την τεχνολογία. Οπότε, κλείστε το κινητό σας, απομακρυνθείτε από την οθόνη και κοιτάξτε τον ουρανό για αλλαγή.

  1. Κάντε κάτι που αγαπάτε

Πολλοί άνθρωποι τείνουν να εστιάζουν μόνο στο να κερδίζουν χρήματα ενώ νιώθουν εντελώς κατεστραμμένοι από το γεγονός ότι η δουλειά που κάνουν είναι κάτι που δεν τους ενθουσιάζει και δεν τους κάνει χαρούμενους. Και ενώ σίγουρα θα πρέπει να σκεφτείτε να κάνετε μια δουλειά που αγαπάτε, μερικές φορές οι επιλογές δεν είναι στην διάθεση μας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να κάνετε κάτι που αγαπάτε πραγματικά. Είτε είναι κάτι δημιουργικό, άθληση, οικογενειακές εκδρομές ή οτιδήποτε που βρίσκεται μέσα στην καρδιά σας. Θα σας απελευθερώσει με τρόπους που δεν φαντάζεστε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ