Χριστίνα Σούζη: Το πρώτο μήνυμα από το νοσοκομείο μετά το τροχαίο - Ο Βασίλης Κωνσταντίνου περιγράφει πως την απεγκλώβισε (φωτό & βίντεο)

Από θαύμα γλίτωσε τα χειρότερα η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ Χριστίνα Σούζη μετά από τροχαίο που είχε το απόγευμα της Τετάρτης στην Κηφισίας

Κινούμενη με το όχημά της στη λεωφόρο Κηφισίας, η Χριστίνα Σούζη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, το οποίο ανατράπηκε.

Μάλιστα, τη Χριστίνα Σούζη έσωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος μαζί με άλλους που βρίσκονταν στο σημείο την απεγκλώβισε από το όχημά της.

Βασίλης Κωνσταντίνου: "Έτρεχε αίμα σε όλο της το πρόσωπο"

Βλέποντας το αυτοκίνητό της, με τον "ουρανό" στην άσφαλτο και αναποδογυρισμένο στη λεωφόρο Κηφισίας, θα τρόμαζε κανείς για τα χειρότερα, ωστόσο ευτυχώς η Χριστίνα Σούζη, δεν φαίνεται να τραυματίστηκε σοβαρά από το τροχαίο που είχε την Τετάρτη (7/6).

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου, ήταν μπροστά της στο φανάρι του Παραδείσου και είδε ξαφνικά το αυτοκίνητο της μετεωρολόγου του ΣΚΑΪ να σέρνεται με τον "ουρανό" στον δρόμο.

Χριστίνα Σούζη: "Έτρεχε αίμα σε όλο της το πρόσωπο"- Ο Βασίλης Κωνσταντίνου απεγκλώβισε τη μετεωρολόγο του ΣΚΑΪ

Αμέσως έσπευσε κοντά της, της μίλησε και την απεγκλώβισε. Γι αυτές, τις τρομακτικές στιγμές μίλησε στο Star ο παλαίμαχος του Παναθηναϊκού, λέγοντας:

"Βλέπω ένα αυτοκίνητο με τον "ουρανό" να σέρνεται, να περνάει δίπλα από εμένα και να σταματάει σε ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν μπροστά από εμένα. Ευτυχώς σταματημένοι ήμασταν στα φανάρια του Παραδείσου" ανέφερε και τόνισε στη συνέχεια:

"Τρέχω για να δω τι συμβαίνει. Βλέπω μια κυρία, στην οποία έτρεχε σε όλο της το πρόσωπο αίμα".

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου επεσήμανε στη συνέχεια πως "προσπάθησα να της πως μια κουβέντα. Της είπα, "μη φοβάστε, δεν έχετε τίποτα, κάτι θα κάνουμε". Τα είχε χάσει λίγο. Βλέπω την πόρτα που είναι μισάνοιχτη. Λέω, μόνο από εκεί μπορούμε να τη βγάλουμε".

Τροχαίο Χριστίνα Σούζη

Για το αν γνώρισε ποια είναι, όταν την αντίκρισε, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας είπε: "Την αναγνώρισα μετά και της έκανα και χιούμορ. Προσπαθούσα να τη συνεφέρω, να δω μην έχει πανικοβληθεί".

Όσο για το αν κατάλαβε πως έγινε το τροχαίο ατύχημα, απάντησε: "Δεν έχω καταλάβει πως έγινε, ήταν ακριβώς από πίσω μου. Ούτε η ίδια (κατάλαβε). Αυτό μου έλεγε. Μπορείτε να μου πείτε πως συνέβη αυτό;".

Χριστίνα Σούζη: Τη γλίτωσα φτηνά!

Η Χριστίνα Σούζη τραυματίστηκε αρκετά και χρειάστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο ΚΑΤ για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς πάντως να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας της. Μάλιστα, λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Πέμπτης η Χριστίνα Σούζη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, έστειλε το δικό της μήνυμα για την περιπέτεια που έζησε:

«Δεν ξέρω πώς, αλλά τη γλίτωσα φτηνά! Τόση αγάπη από όλους εσάς τους φίλους μου δεν τη φανταζόμουνα. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ κι εγώ. Περισσότερα μόλις βγω από το νοσοκομείο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ