Hautes Grecians 2023: Στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας επίδειξη μόδας που γράφει ιστορία - η Τζένη Μπαλατσινού & οι Έλληνες σχεδιαστές μόδας

Οι εντυπωσιακές παρουσίες στο fashion event

Ο μεγαλύτερος θεσμός Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα επέστρεψε την Τετάρτη 7/6 για το 5ο edition του, στην πιο ιδιαίτερη θεματική του μέχρι σήμερα.

Η Ελευσίνα, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2023, έγινε το σκηνικό του HG23 και μαζί, αφηγήθηκαν μια ιστορία αναγέννησης.

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, στις 19.00, το φιλανθρωπικό fashion event Hautes Grecians, που πραγματοποιήθηκε στo Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, υποδέχτηκε διάσημα ονόματα της ελληνικής showbiz. 

Η ξεχωριστή θέση της Ελευσίνας και η ιδιαίτερη θέση της γυναίκας μέσα στην ιστορία της πόλης, ήρθαν να συμπληρώσουν και να υπερθεματίσουν τον πυρήνα του Hautes Grecians: τον συγκερασμό τέχνης και μόδας, ως δύο έννοιες αλληλένδετες που χαρτογραφούν το δικό τους πέρασμα από το σκοτάδι στο φως.

Η Ελευσίνα ως ανθώνας, ένας κήπος από πράξεις και ιδέες, υποδέχτηκε το διαρκώς εξελισσόμενο όραμα του HG και τη δυναμική ομάδα σχεδιαστών του, παλιών και νέων και δημιούργησαν έναν νέο, σύγχρονο μύθο.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Τζένη Μπαλατσινού είχε ενεργό ρόλο στο Hautes Grecians και βρέθηκε στην Ελευσίνα συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια.

Η πρώην παρουσιάστρια έκανε μία εκθαμβωτική εμφάνιση στο φιλανθρωπικό fashion event επιλέγοντας ένα μακρύ, αέρινο animal printed φόρεμα σε μπλε και μαύρα χρώματα.

Στο catwalk συμμετείχαν καταξιωμένοι σχεδιαστές και πρωτοπόροι της Ελληνικής Μόδας: 

Catwalk:

Dimitris Petrou,
240791ek x Apiliotis,
Sotiris Georgiou

Hellenic Fashion Designers Association: Parthenis, Vassilis Emmanuel Zoulias, Ioanna Kourbela, Konstantinos Tsigaros, Maison Faliakos, Liana Camba, Chara Lebessi, Denise Eleftheriou, Kathy Heyndels, Dimitris Dassios, Yiorgos Eleftheriades, Angelos Bratis, Makis Tselios, Dimitris Petrou, Sotiris Georgiou

Ανάμεσα στους ανθρώπους που το αποτελούσαν φέτος ήταν και ο κορυφαίος χορευτής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Στέλιος Κατωπόδης, ο οποίος συμμετείχε και στο περσινό Hautes Grecians ως μοντέλο με τους «υπέροχους και αγαπημένους του» Deux Hommes. 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εντυπωσιακό live performance από την Panarmonia.

Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια, θα διατεθούν για τους σκοπούς των:

  • ΕΛΙΖΑ (Εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού)
  • Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, «Φιλική Φωλιά»

Με την στήριξη του Δήμου Ελευσίνας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας.

Δείτε όλες τις φωτό στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ