Χάντερ Μπάιντεν: Σοκαριστικές εικόνες για τον 53χρονο γιο του προέδρου των ΗΠΑ - Γυμνός, με ιερόδουλες, να κάνει ναρκωτικά (φωτό)

Με ιερόδουλες, γυμνός, την ώρα που παίρνει ναρκωτικά ο Χάντερ Μπάιντεν, γιος του Τζο και της Τζιλ Μπάιντεν

Άγνωστες φωτογραφίες από την προσωπική ζωή του Χάντερ Μπάιντεν δημοσίευσε η ακροδεξιά μη κερδοσκοπική οργάνωση Marco Polo.

Οι 8.864 φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο bidenlaptopmedia.com περιλαμβάνουν ένα μίγμα οικογενειακών και γυμνών στιγμιότυπων του ιδίου σε δωμάτια ξενοδοχείων, περιτριγυρισμένου από σύνεργα ναρκωτικών και γυναίκες με ελάχιστα ρούχα.

Οι σκανδαλώδεις φωτογραφίες του Χάντερ Μπάιντεν

Αρκετές από αυτές απαθανατίζουν τον γυμνό 53χρονο Χάντερ δίπλα σε μια γυναίκα με τατουάζ που φοράει διχτυωτά εσώρουχα.

Μια άλλη τον δείχνει προφανώς γυμνό πίσω από το γραφείο ενός δωματίου ξενοδοχείου με δύο μυστηριώδεις γυναίκες – η μία που είναι γυμνή και η άλλη ξαπλωμένη στο κρεβάτι – να συνομιλούν στο παρασκήνιο.

Σε μια άλλη, ο Χάντερ Μπάιντεν, ο οποίος έχει παραδεχτεί πως πάλευε για χρόνια με τον εθισμό του στο κρακ, κρατάει ένα ατμιστικό με μαριχουάνα μπροστά στην κάμερα.

Εκτός όμως από τις σκανδαλώδεις αυτές φωτογραφίες, υπάρχουν και στιγμιότυπα της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένων αρκετών με τον πατέρα του, πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Φιλοτραμπικό σάιτ ανέβασε τις φωτογραφίες του Χάντερ Μπάιντεν

Οι φωτογραφίες – οι οποίες τραβήχτηκαν όλες μεταξύ 2008 και 2019 – δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα BidenLaptopMedia.com την περασμένη εβδομάδα, αφότου ένας πρώην βοηθός του Λευκού Οίκου την περίοδο που πρόεδρος ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ, πέρασε μήνες σαρώνοντας το ψηφιακό αρχείο που εξήχθη από το laptop του Χάντερ Μπάιντεν.

Πολλές έχουν συνημμένες γεωγραφικές συντεταγμένες, πράγμα που σημαίνει ότι ο Χάντερ τράβηξε πολλές στο Κάμπο Σαν Λούκας, το Κόσοβο, τη Δομινικανή Δημοκρατία, την Κίνα, το Λονδίνο, το Παρίσι και το Βελιγράδι εκτός από τις ΗΠΑ.

Αρκετές φωτογραφίες που περιείχαν ιδιωτικές πληροφορίες, όπως αριθμούς πιστωτικών καρτών, αποχαρακτηρίστηκαν, ενώ άλλες εικόνες σφραγίστηκαν εντελώς από τη δημόσια θέα - συμπεριλαμβανομένων γυμνών φωτογραφιών της κουνιάδας του Χάντερ που έγινε εραστής της, Χάλι Μπάιντεν, της χήρας του εκλιπόντος αδελφού του, Μπο.

Στιγμές χαλάρωσης για την οικογένεια Μπάιντεν στο Κολοσσαίο της Ρώμης

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ