Σήλια Κριθαριώτη: Μοναδικά γενέθλια στο εξωτικό Μαρόκο - Οι glam εμφανίσεις με τα πετράδια της top of the top σχεδιάστριας (φωτό)

Τέλειες τουνίκ σε απίστευτες αποχρώσεις

Στο Μαρόκο γιόρτασε τα γενέθλιά της η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας Σήλια Κριθαριώτη.

Η Σήλια Κριθαριώτη και ο σύζυγός της, Νίκος Τσάκος, κάλεσαν τους αγαπημένους τους φίλους σε ένα μοναδικό ταξίδι στο Μαρόκο με σκοπό να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους που είναι σε πολύ κοντινές ημερομηνίες.

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Τσάκος - Σήλια Κριθαριώτη: Το χλιδάτο πάρτι γενεθλίων του εφοπλιστή στο Μαρόκο - Ποιοι ήταν οι glam καλεσμένοι (φωτό)

Ο Νίκος Τσάκος, η Σήλια Κριθαριώτη και τα τρία τους παιδιά, Παναγιώτης, Ελισάβετ και Ειρήνη ήταν οι οικοδεσπότες του λαμπερού πάρτι και απόλαυσαν την διαμονή τους στο εξωτικό Μαρακές.

Επέλεξε για κάποιες εμφανίσεις της υπέροχες τουνίκ με πετράδια και τέλεια χρώματα, οι οποίες τράβηξαν την προσοχή. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο καλός της φίλος, Χρύσανθος Πανάς, βλέπουμε την σχεδιάστρια μόδας να παραδίδει μαθήματα στιλ με την κομψότητά της.

Oι δύο τουνίκ που φόρεσε η Σήλια Κριθαριώτη στο Μαρόκο ήταν εντυπωσιακές. Η μία ήταν πράσινη και την επέλεξε για ένα μεσημεριανό γεύμα και η δεύτερη ήταν γαλάζια και την επέλεξε για την βραδινή της εμφάνιση.

Στην βραδινή της εμφάνιση συνδύασε την μπλε τουνίκ με εντυπωσιακά κρεμαστά σκουλαρίκια και ψάθινη τσάντα.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο σύζυγός της, Νίκος Τσάκος, στο Instagram όπου έχει αγκαλιά την Σήλια Κριθαριώτη και δίπλα είναι τα παιδιά τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ