Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Προσοχή στις ερωτικές μας επιλογές - η τάση είναι να ενθουσιαζόμαστε, να δίνουμε & να παίρνουμε υποσχέσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Το Σαββατοκύριακο είναι πλούσιο σε όψεις, με επικρατέστερη αυτή της Αφροδίτης από τον Λέοντα που σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο.

Η όψη αυτή αν και θεωρείται δυσαρμονική, ακριβώς επειδή συνδέει δυο «ευεργέτες» πλανήτες της παραδοσιακής αστρολογίας είναι εξαιρετική για να διασκεδάσουμε, να είμαστε πιο χαλαροί, όχι όμως και να έχουμε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα υποχρεώσεων και δουλειάς, γιατί η τάση είναι να τεμπελιάζουμε λίγο.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς το πιθανότερο είναι ότι θα προτιμούσατε να είστε πιο χαλαροί κι όχι να τρέχετε να ανταποκριθείτε σε υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής, προσέξτε όμως και την τάση για σπατάλες που μπορεί να είναι πιο έντονη με το τετράγωνο της Αφροδίτης προς τον Δία. «Ανακαλύπτω και μαθαίνω» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για τη δική σας πρόβλεψη αγαπητοί μου Κριοί, καθώς ο Ερμής στους Διδύμους από την Κυριακή σας βγάζει εκτός σπιτιού και με διάθεση εξερεύνησης του περιβάλλοντος που ζείτε και κινείστε! 

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα πολύ ωραίο και διαφορετικό Σαββατοκύριακο ξετυλίγεται μπροστά σας και καλά θα κάνετε να το εκμεταλλευτείτε από κάθε άποψη κάνοντας πράγματα που σας ικανοποιούν, σας ψυχαγωγούν και σας προσφέρουν την ποικιλία ερεθισμάτων που χρειάζεται το ζώδιο ή ο ωροσκόπος σας για να είναι χαρούμενος! Η Σελήνη στους Ιχθύς ωθεί το ενδιαφέρον στους φίλους, στους συνεργάτες, στους στόχους σας. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η τάση για υπερβολές είτε αυτές αφορούν στα έξοδα, είτε στις γευστικές σας επιλογές, είτε στις υποσχέσεις που μπορεί να δίνετε στην οικογένεια σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς ενεργοποιώντας κυρίως τις έγνοιες περί καριέρας και τις υποχρεώσεις απέναντι στο σπίτι ή τη δουλειά. Δεν είναι από τα πολύ ξεκούραστα Σαββατοκύριακα του Ιουνίου αυτό, αλλά πιθανώς να μη νιώθετε και ανάγκη για ξεκούραση αλλά περισσότερο για δράση και εξελίξεις. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σας υπενθυμίζει τις ωραίες πλευρές της ζωής που ξέρετε να απολαμβάνετε. Απλά μην περιμένετε στον καναπέ να έρθουν να σας βρουν. Δημιουργήστε τις μόνες-οι σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ