Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: 30 χρόνια από τον γάμο της με τον Βασιλιά Αμπντάλα - Ο μεγάλος έρωτας & το ασυναγώνιστο νυφικό

Το τρυφερό μήνυμά της για την επέτειο γάμου με τον βασιλιά Αμπντάλα....

Είναι γνωστό ότι η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας είναι μια από τις πιο όμορφες γαλαζοαίματες στον κόσμο. Φυσικά όμορφη και πάντα με προσεγμένο στιλ, ξέρει τι να φορέσει σε κάθε περίσταση και πώς να αναβαθμίσει το κάθε look.

Σήμερα γιορτάζει 30 χρόνια γάμου με τον Βασιλιά Αμπντάλα και το στόρι της γνωριμίας τους είναι πραγματικά παραμυθένιο. Να σημειώσουμε πως παντρεύτηκαν 4 μήνες μετά τη γνωριμία τους!

Πώς γνώρισε τον Αμπντάλα

Ήταν μια χειμωνιάτικη βραδιά και εκείνη ήταν καλεσμένη σε φιλικό σπίτι. Εκεί ήταν καλεσμένος και ο τότε πρίγκιπας Αμπντάλα, ο οποίος την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα.

Ο γάμος τους έγινε 4 μήνες αργότερα, στις 10 Ιουνίου του 1993.

Η ίδια Ράνια έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της:

"Δεν θυμάμαι ποτέ ως παιδί να ονειρεύτηκα να παντρευτώ έναν πρίγκιπα αλλά πάντα επιθυμούσα και ήλπιζα να παντρευτώ έναν ευμενή άνδρα που θα εκπλήρωνε τις προσδοκίες μου να είναι καλός σύζυγος και πατέρας. Όταν συνάντησα τον Αμπντάλα αναγνώρισα σ΄ αυτόν όλες αυτές τις αρετές και μάλιστα πολύ καλύτερες και ανώτερες από αυτές που επιθυμούσα να διαθέτει ο μέλλοντας σύζυγός μου."

Το 2004 η βασίλισσα Ράνια κατέκτησε την δέκατη τρίτη θέση ως μία από τις εκατό πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Ο μεγαλοπρεπής γάμος και το τεράστιο νυφικό

Η Βασίλισσα Ράνια και ο βασιλιάς Αμπντάλα, έχουν τέσσερα παιδιά: Τον Διάδοχο του θρόνου Πρίγκιπα Χουσεΐν (γεννημένος 28 Ιουνίου 1994), την Πριγκίπισσα Ιμάν (γεννηθείσα στις 27 Σεπτεμβρίου 1996),  την Πριγκίπισσα Σάλμα (γεν. 26 Σεπτεμβρίου 2000) και τον Πρίγκιπα Χασέμ (γεννηθείς στις 30 Ιανουαρίου 2005)

To νυφικό που φόρεσε η βασίλισσα Ράνια στο γάμο της ήταν του γνωστού Βρετανού σχεδιαστή  Bruce Oldfield, ενώ του ίδιου σχεδιαστή είναι και το δεύτερο φόρεμα που φόρεσε την ίδια μέρα.

Πολύ εντυπωσιακή ήταν και η πολυόροφη τούρτα που έκοψε το βασιλικό ζεύγος.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 30  ετών από τον γάμο τους, η Ράνια ανέβασε στο instagram ένα βίντεο με φωτογραφίες τους. 

“Κάθε μέρα που περνά μας φέρνει πιο κοντά, και κάθε χρόνος που περνάει μου δείχνει πόσο απίστευτα ευλογημένη είμαι που περνάω τη ζωή μου μαζί σου. Ευτυχισμένη 30ή επέτειος, Βασιλιά μου” έγραψε στη λεζάντα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ