Αυτές είναι οι 4 συνταγές ομορφιάς για λαμπερή επιδερμίδα που μπορείτε να φτιάξετε με υλικά από την...κουζίνα σας!

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μπορείτε να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε ένα μικρό σπα, χωρίς να ξοδέψετε μία ολόκληρη περιουσία σε κρέμες και καλλυντικά;


Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μπορείτε να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε ένα μικρό σπα, χωρίς να ξοδέψετε μία ολόκληρη περιουσία σε κρέμες και καλλυντικά;

Αναζητήστε υλικά που έχετε στα ντουλάπια της κουζίνας, προκειμένου να φροντίσετε ολομόναχες το δέρμα σας, χωρίς να χρησιμοποιήσετε προϊόντα που περιέχουν επικίνδυνες χημικές ουσίες.

Πάρτε μία ιδέα από τις εύκολες και αποτελεσματικές συνταγές ομορφιάς που σας προτείνουμε!

Στραγγιστό γιαούρτι + Μέλι = Μάσκα προσώπου κατά του στρες

Τα προβιοτικά που περιέχονται στα προϊόντα ομορφιάς μπορεί να κάνουν την επιδερμίδα σας πιο φωτεινή και ανθεκτική. Αναμίξτε δύο μέρη στραγγιστού γιαουρτιού και ένα μέρος μελιού σε ένα μικρό μπολ. Απλώστε σε όλο το πρόσωπο και περιμένετε 10-15 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και παρατηρήστε πόσο πιο λαμπερή φαίνεστε!



Μαγειρική σόδα + Μέλι + Νερό = Καθαριστικό προσώπου για λάμψη

Αναμίξτε μία κουταλιά της σούπας μέλι με ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα στην παλάμη σας. Προσθέστε μερικές σταγόνες νερό και στη συνέχεια κάντε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπό σας. Περιμένετε ένα λεπτό και έπειτα ξεπλύνετε καλά με ζεστό νερό.

Πουρές κολοκύθας + Μέλι + Γάλα = Μάσκα για απαλό πρόσωπο



Κόψτε την κολοκύθα σε μικρά κομματάκια, αφήστε τα να βράσουν και στη συνέχεια χτυπήστε τα στο μπλέντερ μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα. Ανακατέψτε δύο κουταλιές πουρέ κολοκύθας, 1/2 κουταλάκι του γλυκού μέλι και 1/2 κουταλάκι του γλυκού γάλα και απλώστε σε καθαρό πρόσωπο. Αφήστε το να στεγνώσει για 15-20 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Infokids.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ