Η Έλενα Ακρίτα ξεσπαθώνει κατά του Γιάννη Μπέζου - Μια καθόλου φανταστική ιστορία!

Ένας ακόμα «πόλεμος» στα social media – που έχει γίνει και της μόδας – βρίσκεται τις δύο τελευταίες μέρες σε πλήρη εξέλιξη. Αφορμή η συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Glam ο Γιάννης Μπέζος. «Η κατάσταση στο τηλεοπτικό πεδίο είναι πάρα πολύ καλή. Σας φαίνεται περίεργο, αλλά όντως έτσι είναι. Μπορεί να μας δυσκολεύει οικονομικά αλλά θα ησυχάσουμε... Θα φύγει η σαβούρα. Έχει γίνει, ευτυχώς, ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα.»

Ένας ακόμα «πόλεμος» στα social media – που έχει γίνει και της μόδας – βρίσκεται τις δύο τελευταίες μέρες σε πλήρη εξέλιξη. Αφορμή η συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Glam ο Γιάννης Μπέζος. «Η κατάσταση στο τηλεοπτικό πεδίο είναι πάρα πολύ καλή. Σας φαίνεται περίεργο, αλλά όντως έτσι είναι. Μπορεί να μας δυσκολεύει οικονομικά αλλά θα ησυχάσουμε... Θα φύγει η σαβούρα. Έχει γίνει, ευτυχώς, ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα.» Η φράση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Έλενας Ακρίτα η οποία έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook:

«Τι λες, ρε Γιάννη; Πάμε καλά; Και πρώτα απ' όλα, να τοποθετηθώ επί προσωπικού για να μην βρεθεί κανένας πως έχει και "ίδιον όφελος": Εγώ δήλωσα 2 χρόνια πριν ότι, όσον αφορά τα σενάρια, κρέμασα τα παπούτσια στα αποδυτήρια και τέλειωσα μ αυτή την ιστορία…. Από κει και πέρα, προσπαθώ να καταλάβω τι εννοείς. "Θα φύγει η σαβούρα;" Ποια ήταν η σαβούρα, Γιάννη; Οι συνάδελφοι σου; Οι συνάδελφοί μου; Οι συνάδελφοί μας, δλδ οι τεχνικοί και οι συντελεστές μιας δουλειάς (εκτός αν εσύ όλους αυτούς δεν τους θεωρείς συναδέλφους σου, τότε πάω πάσο). "Θα φύγει η σαβούρα"; Ποια σαβούρα, γιατί θα τρελαθώ απόψε, Παναγία μου; Ποια σαβούρα; Όλοι αυτοί που ψάχνουν δουλειά; Όλοι αυτοί που δεν έχουν να πληρώσουν νοίκι; Όλοι αυτοί που κάνουν έρανο μεταξύ τους για να σταθούν δίπλα στον άρρωστο συνάδελφο; Αυτοί να φύγουν; Εσύ ΟΚ, δουλεύεις και μαγκιά σου… Σου απαντάω με τα δικά σου λόγια: "Έχει γίνει ευτυχώς ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα!". Ευτυχώς! Ευτυχώς εσύ έχεις δουλειά... Κοιμήσου ήσυχα... Με την οικονομική κρίση, όλοι οι ατάλαντοι πήγαν σπίτι τους...»

Το σχόλιο της Έλενας Ακρίτας προκάλεσε αμέσως αντιδράσεις στον κόσμο του διαδικτύου. Υπήρξαν δημοσιεύματα τα οποία με τίτλο «Η Ακρίτα θεωρεί ατάλαντο...τον Μπέζο» έκαναν έξαλλη τη δημοσιογράφο η οποία απάντησε αμέσως μέσω της σελίδας της.

«Δεν πάμε καθόλου καλά σ' αυτό τον τόπο" σχολίασε η δημοσιογράφος. "Τι άσχετος τίτλος είναι αυτός; Πουθενά σε αυτό το ποστ δεν λέω ατάλαντο τον Γιάννη Μπέζο. Αντίθετα τον θεωρώ έναν από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και γι΄ αυτό εκνευρίστηκα τόσο από την τοποθέτησή του. Αν ήταν ατάλαντος, απλώς θα τον προσπερνούσα. Τους έστειλα απάντηση πως μάλλον δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν».

Πηγή: real.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ