Τα πρώτα πλεκτά παπούτσια ποδοσφαίρου είναι γεγονός -Τα δημιούργησε η Adidas και κοστίζουν 300 ευρώ-Δείτε τα (φωτό)

Ο άσος της Λίβερπουλ, Λουίζ Σουάρεζ, θα είναι ο ποδοσφαιριστής που επέλεξε η αθλητική εταιρεία Adidas, για να λανσάρει τα πρώτα στην ιστορία πλεκτά ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Ο άσος της Λίβερπουλ, Λουίζ Σουάρεζ, θα είναι ο ποδοσφαιριστής που επέλεξε η αθλητική εταιρεία Adidas, για να λανσάρει τα πρώτα στην ιστορία πλεκτά ποδοσφαιρικά παπούτσια.



Από τις βαριές δερμάτινες μπότες που φορούσαν οι παίχτες στις απαρχές του ποδοσφαίρου, τα πράγματα στην αθλητική βιομηχανία έχουν αλλάξει πάρα πολύ. Τελευταία τεχνολογική ανακάλυψη στον τομέα των υποδημάτων είναι τα νέα «Samba primeknit» της Adidas, που θα είναι τα πρώτα εξολοκλήρου πλεκτά ποδοσφαιρικά παπούτσια< γράφει το sportandbusiness.gr.



(Φωτογραφίες: dezeen.com)

Πρώτος που θα τα χρησιμοποιήσει θα είναι ο Ουρουγουανός επιθετικός, με το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο να είναι προγραμματισμένο για το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 16 Μαρτίου. Η γερμανική αθλητική εταιρεία θα δημιουργήσει και μια ειδική έκδοση, για να φορέσει ο Σουάρεζ στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τις δικές τους ειδικές εκδόσεις θα αποκτήσουν και τα υπόλοιπα μεγάλα ονόματα της «οικογένειας» της Adidas, όπως ο Λιονέλ Μέσι και ο Γκάρεθ Μπέιλ.



Σύμφωνα με τους σχεδιαστές της Adidas, το πρώτο πλεκτό ποδοσφαιρικό παπούτσι είναι η νέα απάντηση της εταιρείας στην αναζήτηση υψηλού επιπέδου άνεσης και ευελιξίας. Τα «Samba primeknit» είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν ακριβώς στο πόδι του κάθε παίχτη. Με αυτό τον τρόπο ανταποκρίνονται πιο άμεσα στις κινήσεις του ποδοσφαιριστή.



Η τιμή λιανικής πώλησης,για όποιον θέλει να τα αποκτήσει, βρίσκεται στα 300 ευρώ.












Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ