Τέλος η Άννα Δρούζα από τον ΣΚΑΙ μετά από μια μόλις εβδομάδα- Τι λέει η παρουσιάστρια για τους λόγους που οδήγησαν στο τηλεοπτικό «διαζύγιο»

Κλείνοντας μόλις μία εβδομάδα στον αέρα, η εκπομπή της Άννας Δρούζα “Μπορώ” στον ΣΚΑΙ ρίχνει οριστικά τίτλους τέλους από το κανάλι του Φαλήρου.

Κλείνοντας μόλις μία εβδομάδα στον αέρα, η εκπομπή της Άννας Δρούζα “Μπορώ” στον ΣΚΑΙ ρίχνει οριστικά τίτλους τέλους από το κανάλι του Φαλήρου.

Η Α. Δρούζα για τη διακοπή της εκπομπής στον ΣΚΑΪ

 Μετά από συζήτηση της παρουσιάστριας με τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού, αποφασίστηκε κοινή συναινέσει το διαζύγιο.

Αφορμή τόσο οι χαμηλές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά και η θεματολογία της εκπομπής που όπως διαπιστώθηκε δεν συμφωνεί με τα “θέλω” του σταθμού.



Η Αννα Δρούζα  εξηγεί για ποιους λόγους διεκόπη η συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει: "Σε καμιά τηλεοπτική πραγματικότητα μιας καθημερινής εκπομπής, σε έναν σταθμό που η συνολική του τηλεθέαση ειναι μονοψήφια, δεν ευσταθεί η δικαιολογία οτι κόβεται η εκπομπή με δείγματα τριών ημερών τηλεθέασης. Και ο πιο αφελής αναγνώστης του διαδικτύου καταλαβαίνει οτι κάποιοι άλλοι λόγοι οδήγησαν στη διακοπή της συνεργασίας μου με τον Σκάι. Οι ιθύνοντες του σταθμού γνωρίζουν οτι την Τρίτη μετά την πρώτη εκπομπή μου έθεσα προφορικά θέμα αποχώρησης.

Η επιστροφή μου στην τηλεόραση συνδυάστηκε με ένα συγκεκριμένο τύπο εκπομπής που πρότεινα και ο σταθμός είχε αποδεχθεί. Δυστυχώς, από την πρώτη εκπομπή στον αέρα κατάλαβα ότι υπήρχαν σοβαρές αποστάσεις ανάμεσα μας ως προς τη φιλοσοφία της εκπομπής.

Ευχαριστώ ειλικρινά τον σταθμό και όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν και με εμπιστεύθηκαν. Κρατάω πάντα ακόμα και στις πιο σύντομες συνεργασίες μου τα καλά.

Το τέλος αυτής της συνεργασίας εχει απόλυτη σχέση με τη διαφύλαξη της αξιοπρέπειας μου έτσι οπως εγώ την εννοώ και την εκφράζω στο διαδυκτιακό boro.gr που χιλιάδες άνθρωποι εμπιστεύονται καθημερινά. πιστεύω ότι σε μια εποχή βασανιστική λόγω της κρίσης που περνάμε, χρειάζεται να κάνουμε πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε ότι είμαστε χρήσιμοι για τους άλλους.

Άννα Δρούζα"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ