Πιο sexy άντρας ο... απατημένος Ρόμπερτ Πάτινσον, τρίτος ο Τζόνι Ντεπ!

Σε δημοσκόπηση στην οποία συμμετείχαν 40.000 αναγνώστες του περιοδικού Glamour ο διάσημος βρυκόλακας αναδείχθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά ο πιο sexy άνδρας. Παρά το σκάνδαλο της απιστίας της αγαπημένης του Kristen Stewart που τον άφησε ταπεινωμένο και πληγωμένο, ο Robert δεν χάνει βαθμούς από τη γοητεία και τη σεξουαλικότητά του. Ίσως μάλιστα το γεγονός ότι την αγαπούσε τόσο ώστε να τη συγχωρέσει και να την ξαναδεχτεί στην αγκαλιά του του προσέθεσε πόντους...

Σε δημοσκόπηση στην οποία συμμετείχαν 40.000 αναγνώστες του περιοδικού Glamour ο διάσημος βρυκόλακας αναδείχθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά ο πιο sexy άνδρας.

Παρά το σκάνδαλο της απιστίας της αγαπημένης του Kristen Stewart που τον άφησε ταπεινωμένο και πληγωμένο, ο Robert δεν χάνει βαθμούς από τη γοητεία και τη σεξουαλικότητά του. Ίσως μάλιστα το γεγονός ότι την αγαπούσε τόσο ώστε να τη συγχωρέσει και να την ξαναδεχτεί στην αγκαλιά του του προσέθεσε πόντους...

Στη δεύτερη θέση των 50 πιο sexy ανδρών του 2012 όπως τα παρουσίασε το βρετανικό τεύχος του περιοδικού Glamour βρίσκεται ο επίσης Βρετανός ηθοποιός Tom Hiddleston, που αποτελεί και νέα είσοδο στη λίστα, αφήνοντας στην τρίτη θέση τον καρδιοκατακτητή Johnny Depp. Ο ηθοποιός που σχολιάστηκε για τα πλούσια σωματικά του προσόντα στο Shame, Michael Fassbender, κατατάχτηκε τέταρτος, ενώ ο πρωταγωνιστής της σειράς Sherlock Benedict Cumberbatch κατακτά την πέμπτη θέση, ακολουθούμενος από τον πρωταγωνιστή της ταινίας Sherlock Holmes, Robert Downey Jr.

Η δεκάδα συμπληρώνεται από τους Taylor Lautner επίσης σταρ του Twilight, Paul Wesley πρωταγωνοστή στα Ημερολόγια ενός βρικόλακα, τον Σκωτσέζο James McAvoy και τον Henry Cavill πρωταγωνιστή των Αθανάτων. Μέσα στη ν20άδα βλέπουμε και ηχηρά ονόματα που τα περιμένα σε πιο υψηλές θέσεις όπως ο γόης του Χόλιγουντ Ryan Golsling στη 17η, τον David Beckham στην 46, τον Justin Bieber που μόλις πρόλαβε να μπει στην 50άδα και κατέλαβε την 49η θέση, αλλά και τον Colin Firth που κατακτά την 41η. Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν περισσότεροι από 40.000 αναγνώστες.








Οι top 20 του Glamour

1. Robert Pattinson (1)
2. Tom Hiddleston (νέα είσοδος)
3. Johnny Depp (3)
4. Michael Fassbender (31)
5. Benedict Cumberbatch (33)
6. Robert Downey Jr (επανείσοδος)
7. Taylor Lautner (2)
8. Paul Wesley (59)
9. James McAvoy (14)
10. Henry Cavill (15)
11. Cory Monteith (29)
12. Ian Somerhalder (25)
13. Ed Westwick (21)
14. Alexander Skarsgard (7)
15. Joe Manganiello (41)
16. Danny O'Donoghue (νέα είσοδος)
17. Ryan Gosling (46)
18. Christian Bale (επανείσοδος)
19. Chris Hemsworth (37)
20. Tom Hardy (47)

Πηγή: mirror.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ