Ένα δισ. δολάρια η αξία της selfie φωτογραφίας που έβγαλε η Έλεν Ντε Τζενέρις στα Όσκαρ

Έσπασε κάθε ρεκόρ αναδημοσίευσης στο Twitter και πλέον ο διευθύνων σύμβουλος της Publicis, Μορίς Λεβί αξιολογεί τη selfie που έβγαλε η Eλεν Ντε Τζενέρις στα Oscar, από 800 εκατομμύρια έως 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Έσπασε κάθε ρεκόρ αναδημοσίευσης στο Twitter και πλέον ο διευθύνων σύμβουλος της Publicis, Μορίς Λεβί αξιολογεί τη selfie που έβγαλε η Eλεν Ντε Τζενέρις στα Oscar, από 800 εκατομμύρια έως 1 δισεκατομμύριο δολάρια, όπως γράφει το Hollywood Reporter.



Ο παγκόσμιος διαφημιστικός κολοσσός με έδρα το Παρίσι, Publicis Groupe διαχειρίζεται το διεθνές μάρκετινγκ της Samsung.
Ο Μορίς Λεβί αξιολόγησε την οσκαρική σέλφι με πρωταγωνιστές τους Ελεν ντε Τζένερις, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζούλια Ρόμπερτς, Μπραντ Πιτ, Μέριλ Στριπ, Κέβιν Σπέισι, Λουπίτα Νιόνγκο, Αντζελίνα Τζολί, Τζάρεντ Λιτο και άλλους, βασιζόμενος στη μαζική κοινοποίηση (share) που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τo tweet είδαν 37 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως σύμφωνα με το Twitter. Ο Λεβί ήταν επίσης υπεύθυνος και για την αμφιλεγόμενη selfie του Μπαράκ Ομπάμα.
«Είναι κάτι που κάναμε για τη Samsung. Και οι δύο αυτές φωτογραφίες -των Όσκαρ και του Ομπάμα- οργανώθηκαν από την ομάδα μας».
Ωστόσο, αρνήθηκε να διευκρινίσει το πώς πραγματοποιήθηκε η δεύτερη.

Ερωτηθείς αν στον Ομπάμα ή στην ομάδα του δόθηκε συγκεκριμένο τηλέφωνο για τη φωτογραφία, απάντησε: «Όχι, αλλά το κάναμε με κάποιον άλλον που τράβηξε τη φωτογραφία με την άδεια του προέδρου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ