Το δέρμα is back στη μόδα

Τα κορίτσια στο πολυσυζητημένο σαλόνι των νέων μοντέλων της Ferrari και της Lamborghini το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές μέρες στο Παρίσι, φορούσαν αποκλειστικά και μόνο στενά, μαύρα δερμάτινα φορέματα. Παρουσίες εντυπωσιακές και σέξι «έκλεψαν την παράσταση» κι από αυτές ακόμα τις αστραφτερές βασίλισσες των δρόμων που καταπίνουν τα χιλιόμετρα με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Τα κορίτσια στο πολυσυζητημένο σαλόνι των νέων μοντέλων της Ferrari και της Lamborghini το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές μέρες στο Παρίσι, φορούσαν αποκλειστικά και μόνο στενά, μαύρα δερμάτινα φορέματα. Παρουσίες εντυπωσιακές και σέξι «έκλεψαν την παράσταση» κι από αυτές ακόμα τις αστραφτερές βασίλισσες των δρόμων που καταπίνουν τα χιλιόμετρα με ιλιγγιώδη ταχύτητα.


Το δέρμα επέστρεψε πανηγυρικά. Φορέματα, παλτό, jackets, παντελόνια, φούστες, τα κλασικά αγαπημένα περφέκτο, οι biker boots και τα αξεσουάρ από το πολύτιμο, δημοφιλές υλικό.


Το δέρμα είναι σίγουρα το must have της φετινής σεζόν. Επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο, δημιουργεί τέλεια σύνολα για κάθε περίσταση, χαρίζει στις γυναίκες «έντονη fashion προσωπικότητα», μοναδικό στυλ. Και το κυριότερο! Μας φτιάχνει τη διάθεση. Οι γυναίκες νιώθουν αισθησιακές, sexy, σίγουρες για τον εαυτό τους. Ακριβώς όπως οι δυναμικές φιγούρες των 80’s.


Η Μαντόνα και ο Τζέιμς Ντιν

Η Μαντόνα άφησε εποχή όταν τραγουδούσε τις διεθνείς επιτυχίες της φορώντας δερμάτινα του αγαπημένου της Jean Paul Gaultier. Η Σίντι Κρόφορντ κυκλοφορούσε με καλοδουλεμένα μαύρα και καφέ περφέκτο στους δρόμους της Νέας Υόρκης, του Λος Άντζελες και του Λονδίνου. Οι big stars του κινηματογράφου επέλεγαν δερμάτινα σύνολα με τις υπογραφές διάσημων σχεδιαστών. Οι περισσότεροι εμπνέονται από τους ξέγνοιαστους καβαλάρηδες των 50’s και 60’s. Τα δερμάτινα μπουφάν άλλωστε του Τζέημς Ντιν άφησαν εποχή.


Το biker jacket τον φετινό χειμώνα ανατρέπει τα ενδυματολογικά στερεότυπα. Με ροκ στοιχεία, με φερμουάρ ή χωρίς αυτό, με μεταλλικά στοιχεία, μεγάλα κουμπιά ή ακόμα και «λεπτομέρειες» από δαντέλα.

Η Κάμερον Ντίαζ, η Πόπι Ντελεβίν και οι άλλες διάσημες fans του leather

Οι σημερινές super stars υιοθετούν τα δερμάτινα outfits για τις πρωινές και βραδινές εμφανίσεις τους. Η Κάμερον Ντίαζ προτιμάει να τονίζει τις υπέροχες αναλογίες της με γκρι δερμάτινα κολάν της Donna Karan ή του Michael Kors.

Η Πόπι Ντελεβίν, ηθοποιός, μοντέλο και fashion icon η οποία και φέτος βρέθηκε στη λίστα του “Vanity Fair” με τους κομψότερους ανθρώπους στον πλανήτη, επιλέγει μπουφάν και παντελόνια από πύθωνα.

Η Δούκισσα του Κέημπριτζ, Κάθριν Μίντλετον, προτιμάει δερμάτινα φορέματα και trench coats της Σάρα Μπάρτον για τον οίκο Alexander McQueen και τα σακάκια της Alice Temperley.

Η όμορφη κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό, Σαρλότ Κασιράγκι, η οποία πρωταγωνιστεί στην καμπάνια “Forever Now” του οίκου Gucci είναι λάτρης των biker jackets και των κομψών δερμάτινων παντελονιών.

Τα δερμάτινα σύνολα είναι τόσα πολλά και εντυπωσιακά την φετινή σεζόν. Το δέρμα πρωταγωνιστεί στις πασαρέλες και κλέβει ματιές στις βιτρίνες των καταστημάτων.


Christian Dior

Μαύρα φορέματα που συνδυάζουν το μαλλί με το δέρμα. Δερμάτινα μπλουζόν με μπάσκα που «ντραπάρουν. Δερμάτινες ζακέτες με μεγάλο ασημένιο φερμουάρ μπροστά.

Yves Saint Laurent

Δερμάτινες τουνίκ πάνω από στενά μαύρα παντελόνια που σταματούν πάνω από τον αστράγαλο. Εντυπωσιακές μπλούζες σε μπορντό δέρμα με ζώνες στην μέση.

Celine

Περφέκτο με λοξά φερμουάρ και στενές φούστες πους σταματούν πάνω από το γόνατο. Συνδυάζονται με λευκά μποτίνια τα οποία «στολίζονται» με μαύρο φερμουάρ.

Lanvin

Σύνολα σε πολύτιμο γκρι δέρμα. Το κροκό είναι μια από τις αγαπημένες επιλογές του Alber Elbaz.

Valentino

Très chic μακριά δερμάτινα παλτό με ζώνη στην μέση.

Givenchy

Ο Riccardo Tisci αφιέρωσε ίσως το μεγαλύτερο μέρος της κολεξιόν του στο δέρμα.

Μίνι φορέματα, ταγέρ, μπουφάν, τουνίκ σε μαύρο, μπλε και κόκκινο δέρμα. Πολλές φορές τα συνδυάζει με αστρακάν σατέν και δαντέλα. Τα ρούχα του είναι εξαιρετικά. Καλοδουλεμένα και «ιδιαίτερα».

Balmain

Στενά δερμάτινα παντελόνια, μπλουζόν, μπουφάν, γιλέκα. Ο Olivier Rousteing μεταμορφώνει τις γυναίκες σε clubbing princesses και ροκ σταρ.

Hermès

Σύνολα σε ανδρική γραμμή. Τα παντελόνια και σακάκια συνδυάζονται με λευκά πουκάμισα και γραβάτες. Μακριά και κοντά, πολυτελή δερμάτινα παλτό.

Jean Paul Gaultier

Χρυσά και σοκολά δερμάτινα παντελόνια.

Μαύρες δερμάτινες super mini φούστες και μπουφάν.

John Galliano

Ταγέρ σε μαύρο δέρμα που «ντραπάρει» και δημιουργεί τεράστιους φιόγκους γύρω από τον λαιμό. Με χρυσές λεπτομέρειες.

Haider Ackermann

Μια συλλογή με τα ωραιότερα ίσως δερμάτινα της σεζόν. Στενά παντελόνια στο χρώμα του χαλκού και μακριές ζακέτες που το δέρμα τους δημιουργεί μεγάλα βολλάν.

Rick Owens

Λάτρης του μαύρου, δημιούργησε εξαιρετικές δερμάτινες ζακέτες και παντελόνια.

Loewe

Ο Stuart Vevers σχεδίασε για τον διεθνή ισπανικό οίκο δερμάτινων ειδών φαρδιές φούστες, παλτό, παντελόνια, ταγέρ,ζακέτες σε φίνα γραμμή με πολλά κουμπιά μπροστά.

Gareth Pugh

Μεταμορφώνει τις γυναίκες σε «φουτουριστικές πολεμίστριες» και Αμαζόνες μέσα από δυναμικά, εντυπωσιακά σύνολα.

Giambattista Valli

Το κροκό, χρυσό μακρύ παλτό του κέρδισε ενθουσιώδη σχόλια.

Mugler

Μαύρα δερμάτινα σύνολα, sexy, εκρηκτικά. Η φανατική του πελάτισσα, Lady Gaga, τρελαίνεται για αυτά.

Kanye West

Στενά, μαύρα δερμάτινα αισθησιακά φορέματα, τουνίκ και φόρμες για τον διάσημο rapper και ταλαντούχο designer.

Valentin Yudashkin

Ο Ρώσος σχεδιαστής γνωρίζει καλά πώς να αντιμετωπίζει τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα. Συνδυάζει το δέρμα με τη γούνα και δημιουργεί σύνολα πολυτελή, μοναδικά. Οι συμπατριώτες του μεγιστάνες άλλωστε συνηθίζουν να ξοδεύουν πάρα πολλά χρήματα για τις γκαρνταρόμπες των συντρόφων τους.

Gucci

Δερμάτινα παντελόνια, ψηλές μπότες, μάλλινες κάπες και αραχνοΰφαντα πουκάμισα.

Fendi

Φορέματα σε καφέ δέρμα με φερμουάρ μπροστά.

Κροκό μίνι φορέματα.

Αξεσουάρ

Μαύρο και λευκό. Ο συνδυασμός-απόλυτο trend για τον χειμώνα. Μαύρη μεγάλη τσάντα με λευκά χερούλια και λευκές λεπτομέρειες για τον οίκο Alexander McQueen.

Givenchy

Ψηλές δερμάτινες σοκολά μπότες.

Versace

Κόκκινα μεταξωτά μαντίλια που ταιριάζουν με τα μαύρα δερμάτινα σύνολα.

Stella McCartney

Μποτίνια από μαύρο γυαλιστερό δέρμα με λευκό πάτο.

Bottega Veneta

Μαύρες φλατ δερμάτινες μπότες.

Nancy Gonzalez

Μεταλλική τσάντα από πύθωνα με ασημένια αλυσίδα.

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ