The Greek Monsters -Τα Ελληνικά Τέρατα καταλαμβάνουν τη Νέα Υόρκη! Ο Κύκλωπας, ο Μινώταυρος & 20 τέρατα της ελληνικής μυθολογίας άνοιξαν την έκθεση του Ωνασείου ! (φωτό)

Η έκθεση της Beetroot design group, The Greek Monsters ανοίγει στο Μανχάταν.

Η έκθεση της Beetroot design group, The Greek Monsters ανοίγει στο Μανχάταν.



Μέσα στο γνωστό πια κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, ο Κύκλωπας, ο Μινώταυρος και περισσότερα από είκοσι ακόμη τέρατα της ελληνικής μυθολογίας υποδέχτηκαν τους πρώτους τους επισκέπτες, που παρευρέθησαν στο Olympic Atrium του Onassis Cultural Center στο κέντρο της Νέας Υόρκης, για το άνοιγμα της έκθεσης The Greek Monsters< γράφει το www.lifo.gr.



Πλάι στα γνωστά τέρατα της Beetroot παρουσιάστηκε και το νέο τέρας της έκθεσης που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτήν: Ο δράκος «Λάδων», ο ατρόμητος φύλακας των «μήλων των Εσπερίδων» παρουσιάστηκε ως μια αλληγορία για την εξέλιξη που προκύπτει από την τόλμη με την οποία ξεπερνάμε την ασφάλεια του παρελθόντος.



Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Onassis Cultural Center και παρουσιάζεται στο Olympic Atrium (645 5th Ave New York) μέχρι τον Ιούλιο. Επίσης λειτουργεί και το ειδικό μας πρόγραμμα The Little Monsters για παιδιά όλων των ηλικιών.




































Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ