Επιδρομή ληστών σε σπίτι θεατρικού επιχειρηματία στα Βόρεια Προάστεια

  Ο τρόμος επισκέφτηκε και πάλι τα βόρεια προάστια. Πάνοπλοι ληστές εισέβαλαν σε σπίτι γνωστού θεατρικού επιχειρηματία και αφού μετέτρεψαν σε κόλαση τη ζωή της γυναίκας που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο διαμέρισμα έφυγαν με μεγάλη λεία. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο των επικίνδυνων συμμοριών που δραστηριοποιούνται στις high περιοχές της Αττικής μπήκε ο Φάνης Κιρκινέζος.

Ο τρόμος επισκέφτηκε και πάλι τα βόρεια προάστια. Πάνοπλοι ληστές εισέβαλαν σε σπίτι γνωστού θεατρικού επιχειρηματία και αφού μετέτρεψαν σε κόλαση τη ζωή της γυναίκας που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο διαμέρισμα έφυγαν με μεγάλη λεία. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο των επικίνδυνων συμμοριών που δραστηριοποιούνται στις high περιοχές της Αττικής μπήκε ο Φάνης Κιρκινέζος. Οι τρεις ληστές είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια το ντου στο σπίτι του θεατρικού επιχειρηματία και μουσικού παραγωγού.

Οι κακοποιοί μάλιστα ήταν τόσο θρασείς που μπούκαραν στις 9.00 το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι επί της οδού Αλεξανδρινού, στο Μαρούσι. Οι δύο από τους τρεις ληστές εισέβαλαν στο διαμέρισμα, ενώ ο συνεργός τους κρατούσε τσίλιες. Με σύμμαχο το σκοτάδι, οι δύο ληστές πήδηξαν από τον εξωτερικό φράκτη και βρεθήκαν στον κήπο της οικίας. Χωρίς να κάνουν περιττές κινήσεις και λόγω του μικρού ύψους της βεράντας, οι δύο άντρες αναρριχήθηκαν με σχετική ευκολία στο μπαλκόνι.

Εκείνη τη στιγμή μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν μόνο η Γεωργιανή οικιακή βοηθός, η οποία όμως δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα την παρουσία τους. Στη συνέχεια οι ληστές δεν δυσκολεύτηκαν να περάσουν στο εσωτερικό του διαμερίσματος από την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα. Οταν πια μπήκαν στο σαλόνι η οικιακή βοηθός βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές. Εντρομη η γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει. 

«Πού είναι τα λεφτά;» ρώτησαν απειλητικά και επίμονα την οικιακή βοηθό. Οταν κατάλαβαν ότι η άτυχη γυναίκα δεν ήξερε πού βρισκόταν αυτό που έψαχναν, τότε ο ένας από τους δύο ληστές -με την απειλή όπλου- την ακινητοποίησε και στη συνέχεια την έδεσε και τη φίμωσε.

Οι αδίστακτοι ληστές πήγαν σε όλους τους χώρους του διαμερίσματος, αναζητώντας επίμονα χρήματτα και τιμαλφή. Η προσπάθειά τους… ανταμείφτηκε λίγα λεπτά αργότερα όταν ανακάλυψαν σε ειδική κρύπτη το χρηματικό πόσο των 100.000 ευρώ. Οι ληστές έβαλαν τα χρήματα σε μία σακούλα και πηδώντας από το μπαλκόνι χάθηκαν μαζί με τον συνεργό τους στα στενά του Αμαρουσίου.

Η οικιακή βοηθός παρέμεινε δεμένη και φιμωμένη για αρκετή ώρα. Οπως δήλωσε αργότερα στους αστυνομικούς, κατάφερε να κόψει τα δεσμά της και στη συνέχεια μέσω κινητού τηλέφωνου ειδοποίησε τον θεατρικό επιχειρηματία, ο οποίος επέστρεψε ύστερα από περίπου μία ώρα στο σπίτι του, στην οδό Αλεξανδρινού, ειδοποιώντας με τη σειρά του τις αστυνομικές αρχές. Για αρκετή ώρα μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά αναζητούσαν τους δράστες, χωρίς όμως να καταφέρουν να τους εντοπίσουν. 
  Πηγή: espresso

 


                 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ