«Εις την Πόλιν»: Μια φωτογραφική έκθεση του Σάββα Δελή για την Κωνσταντινούπολη στο Polis Art Café

Το Polis Art Café σας προσκαλεί στα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης του Σάββα Δελή για την Κωνσταντινούπολη, με τίτλο «Εις την Πόλιν», την Παρασκευή 30 Μαϊου, στις 8.30 το βράδυ.



Polis Art Café
Πεσμαζόγλου 5 Αίθριο Στοάς Βιβλίου
2103249588

Είσοδος ελεύθερη

Ο Σάββας Δελής μέσα από τα συνεχή ταξίδια και την πρόσφατη πολύμηνη παραμονή του στην Κωνσταντινούπολη, μια εμπειρία ζωής όπως την περιγράφει, μας μεταφέρει φωτογραφικά σε έναν θαυμαστό κόσμο φυσικού κάλλους, αντιθέσεων και πολυκουλτούρας.

Εισβάλλοντας "αδιακρίτως" διακριτικά σε σημαντικά δρώμενα της Πόλης και στις καρδιές των ανθρώπων αποτυπώνει τα πολύπλευρα συναισθήματά τους, εισπράττει λύτρωση και μας αποκαλύπτει το μεγαλείο της Πόλης των Πόλεων!

O Σάββας Δελής γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη φωτογραφία ερασιτεχνικά το 1997. Το 2009 γίνεται μέλος της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας οπου και παρακολουθεί κύκλους σεμιναρίων της. Εκτοτε και μεχρι τωρα έχει επικέντρωσει το φωτογραφικό του ενδιαφέρον στις αντιθέσεις και συμπεριφορές των λαών του κόσμου. Σε συνεργασία με διάφορους φορείς φωτογραφίζει και διυσδύει σε κοινωνίες καταγράφοντας με τον φακό του την κουλτούρα και την ιδιοσυγκρασία χωρών, όπως η Βόρεια και Νότια Ιταλία, η Μάλτα, η Τυνησία, η Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ολλανδία. Με εκτενή αναφορά βάζει στο μικροσκόπιο την γετονική Τουρκία.
Ο Σάββας Δελής πιστεύει ακράδαντα στον πλούτο της ανθρώπινης ψυχής και στο μεγαλείο των απλών η πολύπλοκων ανθρώπων, το οποίο και αποκαλύπτει μέσα απο φωτογραφικό διάλογο με σεβασμό και αξιοπρέπεια στην ατομική μοναδικότητα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ