Story of the day: Η συγκινητική ιστορία της Νία Βαρντάλος που διηγείται η ίδια πως υιοθέτησε μετά από 10 χρόνια αγώνων την κορούλα της και σήμερα είναι ευτυχισμένη! (φωτό-βίντεο)

Το σημάδι του Θεού η πινακίδα που είδε στο δρόμο η Νια Βαρντάλος με τον άνδρα της και διαφήμιζε την υιοθεσία: “Want to be a foster parent? Want to foster/adopt?”

Το σημάδι του Θεού η πινακίδα που είδε στο δρόμο η Νια Βαρντάλος με τον άνδρα της και διαφήμιζε την υιοθεσία: “Want to be a foster parent? Want to foster/adopt?”

Σήμερα είναι γονείς μίας κορούλας.... Υπάρχουν λοιπόν σημάδια στη ζωή, λέει η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός που σε κάνουν να πιστεύεις ότι υπάρχει Θεός..  Για μας το σημάδι ήταν αυτή η διαφημιστική πινακίδα γιά τις υιοθεσίες στην Αμερική..

Για πάνω από 10 χρόνια ο Ian ο άνδρας μου κι εγώ θέλαμε να κάνουμε ένα παιδί αλλά δεν τα είχαμε καταφέρει παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας . Στη συνέχεια αναζητήσαμε μία σωστή λύση υιοθεσίας παντού, απο την Ελλάδα την πατρίδα μου ως την Κίνα.

Αλλά το τηλέφωνο δεν χτυπούσε , δεν χτύπησε ποτέ και το δωμάτιο που προορίζαμε για παιδικό δωμάτιο παρέμενε άδειο ...

Δεν τα παρατώ εύκολα. Γράφω η ίδια τα σενάρια των ταινιών μου κι αν κάτι δεν πάει καλά το γράφω και το ξαναγράφω αλλά στην περίπτωση του μωρού, δεν φαίνεται να λειτουργούσε  τίποτε ... Είχαμε εξαντλήσει ολες τις εναλλακτικές επιλογές  , happy end πουθενά/.

http://www.contactmusic.com/pics/ln/20130407/080413_nia_vardalos_book/nia-vardalos-actress-nia-vardalos-discusses-and_3592382.jpg

Τώρα τα διηγούμαι όλα στην κόρη μου , της λέω πόσο περίμενα εκείνο το περίφημο τηλεφώνημα και πως χάρηκα τη βραδιά που επιτέλους εγινε η τηλεφωνική επιβεβαίωση ότι θα είχε θετική έκβαση ο αγώνας μας γιά υιοθεσία και πως εκιένο το τηλεφώνημα θα άλλαζε τις ζωές μας : " εχετε ταιριάξει με ενα κοριτσάκι 3 ετών"Εμεινα αφωνη Κάθησα κάτω και κοίταζα το ταβάνι γιά να συνέλθω και να πιστέψω ότι ήταν αλήθεια.

http://media3.onsugar.com/files/2011/08/31/4/192/1922664/8de0c49b7c4ef5a7_102044259.xxxlarge/i/Nia-Vardalos.jpg

"Πότε έρχεται σπίτι μας"? ρώτησα.  Αύριο!
Όταν ο ανδρας μου ο Ian γύρισε σπίτι αρχισαμε να συζητάμε γιά όλα απο το που ακριβώς θα κοιμηθεί μεχρι τι θα ψωνίσουμε από το σουπερ μάρκετ γιά να την ταίσουμε ....το πρωί πήγε να ψωνίσει και επέστρεψε φορτωμένος με ροζ πράγματα απο Hello kitty μέχρι ρούχα , μαξιλάρια ροζ , κουβερτούλες και παιγνίδια.

http://www.creatingafamily.org/blog/wp-content/uploads/2013/04/Nia-copy.jpg
 
Όταν έφτασε σπίτι μας το πρώτο βράδυ φοβόταν οπότε κοιμόμαστε στο ίδιο δωμάτιο έως ότου αισθάνθηκε ασφαλής & έπαψε να φοβάται 
Θα την θαυμάζω για πάντα γιά την γενναιότητα της την μιμρή μου κόρη Μπήκε σε ένα αγνωστο σπίτι ειδε δύο άγνωστους ανθρώπους και έκλαψε μόνο το πρώτο βράδυ Ηταν όλα καινούργια γι'αυτήν . Μετά κάναμε μαζί της πολλά,παιγνιλδια πολλες αγκαλιές , παίζαμε με τα σκυλάκια και σιγά σιγά μας συνήθισε.

http://media.nbcwashington.com/images/1200%2a1200/79298.jpg

Συχνά αναρωτιόμαστε στην αρχή : είμαστε καλοί γονείς , τα κάνουμε σωστά αυτά - Μας λέει ότι θα κάνει η ίδια 4 παιδιά κια θα υιοθετήσει άλλα 4!!!

E.N

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ